Velikonoční kuřátka
Recept ještě nebyl hodnocenHledáte inspiraci co netradičního připravit na Velikonoce? Vyzkoušejte kuřátka z vajec vařených natvrdo, plněné nivovou pomazánkou. Upotřebíte je jako jedlou dekoraci…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hledáte inspiraci co netradičního připravit na Velikonoce? Vyzkoušejte kuřátka z vajec vařených natvrdo, plněné nivovou pomazánkou. Upotřebíte je jako jedlou dekoraci…
K Velikonocům kromě jiného patří také upečený sladký beránek. V tomto receptu najdete inspiraci na šťavnaté těsto plné mrkve a jogurtu. Zároveň je základem celozrnná…
Krásný trojbarevný mazanec připravíme z kynutého těsta, které rozdělíme na tři díly. Každý díl obarvíme a ochutíme jinak - mákem, mrkví a ořechy. Jednotlivé díly…
Krupicové nočky jsou oblíbenou vložkou do polévky jako alternativa ke klasickým nudlím. Často se používají do vývarů, ale stejně dobře zafungují i v krémových…
Čočka na kyselo je klasický a chutný způsob, jak připravit čočku. K dochucení v tomto případě použijeme vinný ocet. Abychom jídlo trochu odlehčili, vynecháme máslovou…
Nakrájíme uzenou slaninu na velmi jemné nudličky, orestujeme do zlatavé barvy.Na takto zlatou slaninu vsypeme 3 lžíce dětské krupičky, půlku kostky Masoxu a ještě…
Tyto rolky můžeme připravit i jako slavnostnější oběd a doplnit je jemnou bramborovou kaší. Rajčátka a plátky okurky, budou další ozdobou na talíři a tak si stačí,…
Svěží a lehkou pomazánku z tvarohu, s lehce štiplavými ředkvičkami, mrkví a kedlubnou, si nejlépe vychutnáte na čerstvém pečivu. Ideální snídaně, nebo svačina do práce,…
Jehněčí maso je lehce stravitelné, je vhodné i při dietách. Vůně mladé jehněčiny je příjemná, proto nepotřebuje marinádu ani výrazné ochucování. Pokud si jej chcete…
Medvědí česnek je dozajista jednou z nejpoužívanějších bylinek na jaře. Jeho aromatické a lehce štiplavé lístky nasekáme do lahodné pomazánky z žervé a majonézy. Jeho…
Krabí tyčinky jsou v naší kuchyni stále populární. Můžete z něj připravit třeba i tyto smažené placičky. K nim podávejte vychlazený bramborový salát s rajčaty, baby…
Těstoviny s touto omáčkou by se mohly stát symbolem jara a tradicí v každé domácnosti. Medvědí česnek je jedna z prvních jarních rostlin a jeho svěží a jemně ostrá chuť…
Jsou nenáročné na pěstování a na jaře jsou nejšťavnatější. Řeč je samozřejmě o ředkvičkách. Pokud vás již omrzela ředkvičková pomazánka, vyzkoušejte z nich připravit…
Kopřivy mají příjemnou svěží chuť a dodají našemu tělu spoustu prospěšných látek. V tomto pokrmu je použijeme nejen do polévky, ale i do zavářky na způsob svítku, která…
Ač se to na první pohled nemusí zdát, kombinace sladkých a slaných chutí jdou překvapivě k sobě. Jablka dodají pórkovému salátu ten správný šmrnc. Salát můžete…
Jarní polévka, z kořenové zeleniny a kedlubnu, má intenzivní chuť a opravdu dokáže postavit na nohy. Lžíce kurkumy dodá polévce ten správný šmrnc. Nezbývá jen, než se s…
V této výborné polévce použijeme mnoho darů jarní přírody. Kopřivy, popenec, šťovík i sedmikráska nejsou totiž jen plevelem, jsou plné vitamínů a chutnají skvěle.…
Objevte kouzlo tradiční italské kuchyně v odlehčené verzi s low carb ossobuco. Tento výjimečný pokrm z hovězí kližky je pečlivě připravený v bohaté zeleninové omáčce,…
Přidáno před 51 minutami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami