Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Veletrh TOP GASTRO & HOTEL patří k významným akcím svého druhu pořádaným v České republice. Na holešovickém výstavišti se v termínu 18. - 21. února 2016 uskuteční již desátý ročník tohoto gastronomického svátku. První dva dny výstavního programu jsou určeny pro profesionály z tohoto segmentu. V sobotu a v neděli se brány otevřou i široké veřejnosti. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost seznámit se s nejaktuálnějšími novinkami i mistry svého oboru!

V Levém křídle Průmyslového paláce budou připraveny prezentace firem se zaměřením na vybavení hotelů, penzionů, restaurací i gastroprovozů. Nezapomnělo se ani na doprovodný program zaměřený na aktuální témata týkající se podnikání v restauracích a hotelnictví, který připravuje Asociace hotelů a restaurací ČR. Důležitou součástí programu bude také konference s titulem „Aktuálně o elektronické evidenci tržeb". Jejím organizátorem je Ministerstvo financí ČR a uskuteční se v Křižíkově pavilónu „E" v pátek 19. 2. 2016.

V zóně DRINK & DELICACIES na Vás čeká výběr toho nejlepšího z nápojů a produktů české i mezinárodní gastronomie. V pavilónu TOP CAFÉ & BAR předvedou již tradičně své umění mistři baristé a barmani. Soutěžící se utkají o titul Barista open a Mistr kávy. Přichystány jsou rovněž ukázky přípravy kávy a kávových nápojů nebo lákavé degustace. Pod záštitou odborného partnera České barmanské asociace proběhnou atraktivní juniorské i profesionální barmanské show či oblíbený Matcha cup.

Další informace, pravidelné aktualizace programu a registraci na konferenci naleznete na www.top-gastro.cz.

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více