JUBILEJNÍ 10. ROČNÍK TOP GASTRO & HOTEL 2016 SE BLÍŽÍ
18. 1. 2016 Historie a zajímavosti
Veletrh TOP GASTRO & HOTEL patří k významným akcím svého druhu pořádaným v České republice. Na holešovickém výstavišti se v termínu 18. - 21. února 2016 uskuteční již desátý ročník tohoto gastronomického svátku. První dva dny výstavního programu jsou určeny pro profesionály z tohoto segmentu. V sobotu a v neděli se brány otevřou i široké veřejnosti. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost seznámit se s nejaktuálnějšími novinkami i mistry svého oboru!
V Levém křídle Průmyslového paláce budou připraveny prezentace firem se zaměřením na vybavení hotelů, penzionů, restaurací i gastroprovozů. Nezapomnělo se ani na doprovodný program zaměřený na aktuální témata týkající se podnikání v restauracích a hotelnictví, který připravuje Asociace hotelů a restaurací ČR. Důležitou součástí programu bude také konference s titulem „Aktuálně o elektronické evidenci tržeb". Jejím organizátorem je Ministerstvo financí ČR a uskuteční se v Křižíkově pavilónu „E" v pátek 19. 2. 2016.
V zóně DRINK & DELICACIES na Vás čeká výběr toho nejlepšího z nápojů a produktů české i mezinárodní gastronomie. V pavilónu TOP CAFÉ & BAR předvedou již tradičně své umění mistři baristé a barmani. Soutěžící se utkají o titul Barista open a Mistr kávy. Přichystány jsou rovněž ukázky přípravy kávy a kávových nápojů nebo lákavé degustace. Pod záštitou odborného partnera České barmanské asociace proběhnou atraktivní juniorské i profesionální barmanské show či oblíbený Matcha cup.
Další informace, pravidelné aktualizace programu a registraci na konferenci naleznete na www.top-gastro.cz.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Svatební menu prince Williama a princezny Kate: Před 13 lety všechny uchvátil osmipatrový dort s 900 cukrovými květy
Kadeřávek na zahradě: Oblíbená zelenina vydrží na záhonech až do jara a v kuchyni se rozhodně neztratí
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 2 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 4 hodinami
Skořicové šneky s krémovou polevou
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
K čemu je Solamyl, bramborový škrob: Rady a tipy pro jeho využití
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní