Chřest s kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenS chřestem se dá v kuchyni opravdu kouzlit. Nejinak je tomu i v tomto receptu. Stonky blanšírovaného zeleného chřestu omotáte kuřecím masem, zapečete a podáváte se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
S chřestem se dá v kuchyni opravdu kouzlit. Nejinak je tomu i v tomto receptu. Stonky blanšírovaného zeleného chřestu omotáte kuřecím masem, zapečete a podáváte se…
Krabí tyčinky necháme rozmrazit, nadrobno nakrájíme a rozmačkáme vidličkou, poté je v misce vymícháme s tvarohem, cottage sýrem a tatarkou do kompaktní směsi. Dochutíme…
Na másle a olivovém oleji zpěníme cibulku a zpěníme cibuli. Přidáme řapíkatý celer a orestujeme. Pak zalijeme vodou, osolíme, opepříme a vaříme doměkka. Tyčovým mixérem…
Jednotlivé porce osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí, posypeme provensálským kořením a každou zvlášť obalíme plátkem slaniny. Vložíme do pekáče s troškou oleje,…
Bazalku s olejem, smetanou a česnekem rozmixujeme ponorným mixérem. Přidáme máslo, pesto a sůl s pepřem. Všechno společně spojíme a nakonec kápneme pár kapek z…
Kuřecí paličky osolíme, nokořeníme bílým pepřem a každou zvlášť pečlivě ovineme plátkem slaniny.Brambory neloupeme, jen je pečlivě vydrbeme kartáčkem a nakrájíme na…
Do kysané smetany - jedno jakou koupíte, dejte okurky nastrouhané na jemno(šťávu vymačkat - odlít). Dále cibuli drobně nakrájenou, cit.šťávu, hořčici, pepř, wor.omáčku,…
Hermelín dáme na 15 minut do mrazáku. Poté nastrouháme na hrubo a přidáme parmazán. Spojíme s vejcem, strouhankou a kořením.Necháme cca 10 minut odpočinout. Rozehřejeme…
Plátky kýty naklepeme a mírně osolíme. Olej s hořčicí a pepřem našleháme a vložíme do něj plátky masa. Necháme aspoň 2 hodiny uležet. Pak dáme na pekáček s veškerou…
Všechny suroviny ušleháme metlami na jemnou pomazánku a nakonec vmícháme ořechy.Zdobičkou na dorty nastříkáme na plátky francouzské bagety a zdobíme podle fantazie.Zde…
Očistené zemiaky rozrežeme po dĺžke na polovice. Každú polovicu narežeme šikmým rezom tak, aby sme nedokrojili. Poukladáme na olejom potretý plech.Roztopené maslo…
Bryndzu dobre rozmiešame s jogurtom alebo mliekom, horčicou, korením a žĺtkom.Do malej vymastenej mištičky dáme polovicu zmesi a na ňu rozklepneme celé vajíčko. …
Květák rozebereme na drobné a přibližně stejné růžičky. Dáme ho do vyšší pánve a zalijeme mlékem jen tak, aby bylo zároveň s květákem. Přidáme sůl, koření a vaříme do…
Na oleji speníme na kolieska nakrájaný pór. Pridáme fazuľky, na kolieska narezané paradajky, prelisovaný cesnak, osolíme, okoreníme. Podlejeme paradajkovým pyré a dusíme…
Tuňáková pomazánka k snídani nebo na svačinu není žádné složité jídlo a zvládne ji i začátečník. Tato je nastavená vařeným bramborem, což jí dodá vláčnost a hmotu.…
Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě al dente - na skus. Mezitím na lžíci oleje zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, salám a společně…
Krůtí řízky mírně naklepeme, nařízneme, osolíme a vložíme do marinády z výše uvedených surovin, necháme odležet přes noc. Smažíme na rozpáleném oleji, nejprve zprudka,…
Špagety uvaříme dle návodu na obalu a připravíme si omáčku. Nakrájíme cibuli a česnek, osmahneme na pánvičce, přidáme nakrájenou slaninu a lilek, necháme pod pokličkou…
Tekvicu ošúpeme, vydlabeme a nastrúhame na slzičkovom strúhadle. Z oleja a múky spravíme zásmažku, rozšľaháme so studeným mliekom, za neustáleho miešania pomaly…
V malé misce smícháme sýr s vejcem. Do velké mísy vsypeme mouku, smícháme se solí, pepřem a práškem do pečiva. Přidáme vejce se sýrem a mléko.Nakonec podle vlastní chuti…
Kdo nechce využít pestré nabídky hotových omáček, může si doma připravit tuto dobrotu sám. Stačí jen mít odhodlání a příslušné suroviny. Pokud se tak rozhodnete, podle…
Krkovičku prošpikujeme slaninou, a naložíme přes noc do marinády smíchané z cibule, koření, rozmarýnu, worchestru a oleje. Druhý den pečeme na rozpáleném tuku v…
Rozpálíme troubu na 180 °C, mezitím nadrobno nakrájíme šalotku a spolu s prolisovanými stroužky česneku vložíme do většího pekáčku. Dáme do trouby a necháme chvíli opéct…
Na oleji speníme múku, miešame, pridáme posekaný cesnak, necháme zavoňať, zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme a varíme cca 15 minút.Kyslú smotanu v miske zahrejeme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Světový den spotřebitelských práv: Jak reklamovat v restauraci a kdo vás chrání v supermarketu?
Zuppa di Farro: Italská zeleninová polévka zasytí díky jedné neobvyklé ingredienci. Víte, jaké?
Závan Itálie v kuchyni: Jak na dokonalou domácí pizzu? Těsto musíme připravit ze správné mouky, jinak to není ono