Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Tuňákový salát se salsa rosada

Tuňákový salát se salsa rosada

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V misce smícháme tuňáka, nakrájenou cibuli, scezený hrášek a kukuřici. Očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky a 3 minuty povaříme, slijeme a propláchneme studenou vodou.…

Kapr na grilu s křenem

Kapr na grilu s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Očištěné porce kapra osolíme, pakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet.Potom osušíme ubrouskem, potřeme olejem a na roštu nebo na pánvi opečeme po každé…

toprecepty.cz

25 min

Krabí salát s čerstvou zeleninou

Krabí salát s čerstvou zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Salát, který lehce připravíte z dostupných surovin. Luxusnější krevety vyměňte za "krabí" tyčinky, doplňte salát, chutný dresing i přízdobu. Nezapomeňte na pečivo. Jen…

Kaill

15 min

Salát se třemi druhy sýra

Salát se třemi druhy sýra

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Omytou papriku zbavenou vnitřku nakrájíme, mrkev nastrouháme na hrubém struhadle, listy salátu natrháme.Přidáme nakrájenou goudu, kuličky mozarelly, vše zakapeme…

RubyRom

20 min

Schovaná jatýrka

Schovaná jatýrka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky.Rozložíme je na tukem vymazaný alobal, na vymazání použijeme olej nebo máslo.Osolíme je, opepříme a posypeme drceným kmínem a…

Fokuska

45 min

Velikonoční nádivka - hlavička

Velikonoční nádivka - hlavička

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pravá, tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po skončení velikonočního půstu, a proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud…

Jirkafil

75 min

Velikonoční plněná sekaná

Velikonoční plněná sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Velikonoční sekaná může být majstrštykem vaší kuchyně. Záleží na tom, jak si vyhrajete se vstupními surovinami. Kvalitní mleté maso, dochucení a rafinovaná nádivka. To…

1974andrea

90 min

Pstruh plněný houbami

Pstruh plněný houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…

Velikonoční nádivka de Luxe

Velikonoční nádivka de Luxe

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…

janky3

80 min

1 121 122 123

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více