Velikonoční nádivka - hlavička
Pravá, tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po skončení velikonočního půstu, a proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud nemáme formu na chlebíček, můžeme nádivku upéct i v obyčejném vyšším plechu.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 596 kJ / 3 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 317,29 g |
Tuky | 150,81 g |
Vláknina | 22,78 g |
Cholesterol | 2,90 g |
Sodík | 8,26 g |
Sůl | 19,16 g |
Sacharidy | 265,20 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2023 18:28
2. 4. 2023 18:14
14. 4. 2022 09:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 6 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 20 minutami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 1 hodinou
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 3 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: vejce, rohlík, krkovice uzená, plec vepřová, petrželka, majoránka, pažitka, pepř mletý, kopřivy, sůl, česnek, tuk
Velikonoční nádivka - hlavička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQlL
3 názory