Ovocné sendviče
Recept ještě nebyl hodnocenZměklou Heru s cukrem vyšlehám do pěny (10 minut). Po jednom přidám žloutky. Nakonec vařečkou vmíchám mouku(prosátou) a lískové ořechy. Cukrářským sáčkem na pečící papír…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 255 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 35,00 g |
– nasycené | 18,00 g |
– nenasycené | 15,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 20,00 g |
Změklou Heru s cukrem vyšlehám do pěny (10 minut). Po jednom přidám žloutky. Nakonec vařečkou vmíchám mouku(prosátou) a lískové ořechy. Cukrářským sáčkem na pečící papír…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Studenti učí vařit studenty. S aplikací List-N-Eat budou v červenci reprezentovat Českou republiku na největším mezinárodním klání startupů v Istanbulu
9 receptů na nejoblíbenější české omáčky: Dáte si dokonalou svíčkovou, klasickou rajskou nebo navinulou koprovku?
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou