Kysané zelí IV.
Recept ještě nebyl hodnocenZelí nakrouháme. Pak přidáme ostatní ingredience a pořádně propracujeme, až zelí změkne.Dáme do nádoby na zelí a necháme kysat 6 týdnů.Pak dáme do sklenic, otřeme okraje…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zelí nakrouháme. Pak přidáme ostatní ingredience a pořádně propracujeme, až zelí změkne.Dáme do nádoby na zelí a necháme kysat 6 týdnů.Pak dáme do sklenic, otřeme okraje…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00