Těstoviny s lososem ve smetaně
Recept ještě nebyl hodnocenLuxusní pokrm, který může být za pár minut na stole. Jeho na čas nenáročnou přípravu zvládne i naprostý začátečník. Lehké a dobře stravitelné jídlo vhodné ke svátečnímu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 243 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 27,00 g |
– nasycené | 26,00 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 13,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,50 g |
Luxusní pokrm, který může být za pár minut na stole. Jeho na čas nenáročnou přípravu zvládne i naprostý začátečník. Lehké a dobře stravitelné jídlo vhodné ke svátečnímu…
Ochutnejte tento dezert inspirovaný slavným tradičním italským dezertem tiramisu. Místo krému z mascarpone použijeme krém z tvarohu, zakysané smetany a šlehačky. Krém…
Na odlehčení jídelníčku se hodí chutný zeleninový pokrm. V našem receptu najdete příjemnou kombinaci kedlubny, smetany, česneku a koření. Spolu s přílohou z brambor to…
Jste jedni z těch, které máslové krémy nelákají? Hledáte jinou a lehčí alternativu? Vyzkoušejte tento jednoduchý a rychlý recept. Podle pudinku můžete zvolit oblíbenou…
Kakaový korpus potřeme lehkým krémem z jogurtu a rostlinné šlehačky. Krém dochutíme strouhanou čokoládou a sójovou tyčinkou Margot. Na závěr celý dort posypeme…
Lehký, svěží a plný jahod. Takový je tento koláč s jahodami, pudingem a šlehačkou. Tenké nadýchané těsto je potřeno marmeládou a pudingem, na kterých jsou naskládány…
Máte rádi kávu? Pak je tento skvostný dezert jako stvořený právě pro vás. Máslový, kávou vonící krém, rozetřený na kakaovém korpusu a nahoře vrstva nadýchané šlehačky,…
Korpus: Žloutky s vodou a olejem ušleháme do pěny, přidáme cukr, mouku s práškem do peč. a kakaem, poté přidáme sníh z bílků. Dáme do formy (za použití pečicího papíru)…
Krém: smícháme tvaroh, zakys. smetanu a vyšlehanou šlehačku s jedním vanilk. cukrem. V misce si rozmícháme povidla s trochou rumu. Pekáček (nebo peč. plech) vyložíme…
1.Našleháme cukr se žloutky do pěny, přidáme horkou vodu, opět zašleháme . Lehce zamícháme předem ušlehaný sníh a nakonec přes síto mouku s kakaem. 2.Upečeme (např. v…
Vepřovou kýtu převážeme nití, aby si udržela požadovaný tvar (váleček). Poté maso prošpikujeme hranolky uzeného špeku a to nejméně 8 kusy. Vepřovou kýtu potřeme…
Chystáte se upéct nějakou dobrotu ke kávě? Zkuste naše Harlekýn řezy s likérovým krémem. Jemné piškotové těsto a krém s vaječným likérem - něco tak dobrého, a přitom…
Jedním z nejoblíbenějších italských dezertů je panna cotta. Italská kuchyně není náročná na přípravu a ani tento recept není výjimkou. Trochu připomíná náš pudink, její…
Kombinace kakaa s pomerančem je vždy zárukou, že si pochutnáme. Tyto křehké piškotové řezy proložené pomerančovým krémem na bázi šlehačky a zalité čokoládou vám zajisté…
Vejce ušleháme s cukrem, přidáme vodu, zašleháme olej a do pěny zlehka ručně vmícháme směs polohrubé mouky, prášku do pečiva a ořechů.Těsto vlijeme na vymazaný a hrubou…
Korpus: vyšleháme žloutky s cukrem do pěny, přidáme vodu a prošleháme a nakonec postupně sníh z bílků a mouku s práškem do pečiva. Dáme péct do dortové formy – 26cm.…
Tvaroh si vyšleháme se sladidlem a už zlehka zamícháme ušlehanou šlehačku z Ramy, nebo jinou. Dle vlastní chuti můžeme přidat pár kapek nějakého cukrářského aroma.…
Korpus: Z bílků a špetky soli si ušleháme pevný sníh. Žloutky utřeme s cukrenem do světlé pěny a přidáme do ní vodu.Pak přimícháme část mouky a nakonec už zlehka,…
Hovězí falešnou svíčkovou převážeme motouzem, abychom po uvaření zachovali kulatý tvar masa na řezu. Do hmoždíře dáme lžičku rozmarýnu, tymiánu, hrubozrnné soli, bílého…
Korpus: 1.Našleháme cukr se žloutky do pěny, přidáme horkou vodu, opět zašleháme . Lehce zamícháme předem ušlehaný sníh a nakonec přes síto mouku s kakaem. 2.Upečeme …
Uvaříme si silnou černou kávu a přidáme do ní malinko sladidla, lžíci rumu a kapku aroma, necháme vychladnout. Vyšleháme si pomazánkové máslo se sladidlem, přidáme lžíci…
Vejce šleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny a pak při nejnižších obrátkách šlehače střídavě přidáváme mléko, olej a prosátou mouku s práškem do pečiva. Upečeme…
Korpus: Žloutky ušleháme s cukrem do husté pěny, do bílků dáme sůl a vyšleháme na hodně tuhý sníh. Pak postupně lehce smícháme žloutky, sníh a prosátou mouku, vylijeme…
Do mléka vsypeme želatinu, rozšleháme ji a necháme nabobtnat. Pak buď ve vodní lázni nebo přímo na plotýnce pozvolna zahříváme, stále šleháme až se želatina rozpustí,…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Jídelní rozmary slavných: Herec George Clooney není v jídle vybíravý. Potrpí si na rodinné večeře a pochutná si na tomhle rizotu
Co se zásobami hub? Zkuste rychlou smaženici, tradiční kulajdu nebo bedlové řízky
Rychlé pohoštění na poslední chvíli: Nečekanou návštěvu oslní plněné bulky