Smažená jablka s tvarohem
Recept ještě nebyl hodnocenJablka oloupej, nakrájej na silnější plátky a vykroj jádřince. Stopku můžeš nechat. Z mouky, mléka, vejce a 2 lžic moučkového cukru umíchej hladké těstíčko. Nech ho asi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jablka oloupej, nakrájej na silnější plátky a vykroj jádřince. Stopku můžeš nechat. Z mouky, mléka, vejce a 2 lžic moučkového cukru umíchej hladké těstíčko. Nech ho asi…
V míse rozetřeme droždí s cukrem, 2 lžícemi mouky a 4 lžícemi mléka na řídkou kašičku - kvásek. Ten necháme na teple vzejít. Přidáme cukr, mouku, vlahý tuk a mléko, ve…
Do mísy dáme mouku, cukry, sůl, sušené droždí a promísíme. Přidáme vejce, rozehřáté máslo, vlažné mléko a uhněteme hladké těsto. Ideální je použít na hnětení těsta…
Těsto připravíme tak, že smícháme všechny potřebné ingredience dohromady. Popřípadě přidáváme lžičkou vodu tak, aby bylo těsto pěkně vláčné. Necháme v lednici hodinu…
Jablka oloupeme, vypíchneme jádřince a naplníme směsí malinové marmelády s kokosem a rozinkami namočenými v rumu. Zapékací misku vymastíme, vyplníme jablky, přelijeme…
Droždí rozdrobíme do hrnečku, přidáme trošku cukru a hladké mouky a rozmícháme. Necháme vzejít.Do mísy prosejeme mouku, promícháme ji se solí, přidáme cukr, …
Štóla je typická pochoutka adventu v německy mluvících zemích. U nás se zabydlela díky své jednoduché přípravě, dlouhé trvanlivosti a samozřejmě také chutnosti. Tato…
Dobrotami napěchované mazance se mohou stát o svátcích jara vhodným dárkem pro návštěvy, či vaše blízké. Opravdu výborné minimazance budou odměnou za dobře vypracované…
Mazanec neodmyslitelně patří k Velikonocům. I když mnozí si toto pečivo tak oblíbili, že ho pečou i během roku. A není divu, těsto je krásně nadýchané plné rozinek.…
Sladký dozlatova upečený bochánek z kynutého těsta tradičně pečeme na Velikonoce. Do těsta přidáme rozinky namočené v rumu, kandované ovoce a sekané mandle. Horní část…
Velikonoční sváteční ráno přímo nabádá k zakrojení nadýchaného mazance. Pokud však nejste fanoušci kynutého těsta, máme tu pro vás recept na jednoduchou přípravu tohoto…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Chutě známých politiků: Miloš Zeman má nejraději brambory na loupačku
Brynza se hodí nejen na halušky. Jak v českém obchodě poznat tu pravou slovenskou?
Špagety s medvědím česnekem à la carbonara: Stačí na ně jen pár surovin, levou zadní je zvládne i začátečník a skvěle chutnají