Žampionové rizoto
Recept ještě nebyl hodnocenDáme vařit vodu na rýži s Vegetou a trochou oleje. Jakmile začne voda vřít, vsypeme do ní rýži. Vaříme 40 minut. Po uvaření přidáme nasekanou petrželku. Sušená či…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 498 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 1,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dáme vařit vodu na rýži s Vegetou a trochou oleje. Jakmile začne voda vřít, vsypeme do ní rýži. Vaříme 40 minut. Po uvaření přidáme nasekanou petrželku. Sušená či…
Kotletu nařízneme až ke kosti, vytvoříme v ní kapsu, kterou naplníme vyloupanými ořechovými jádry, rozinkami a plátky kyselých jablek lehce poprášenými skořicí. Kapsu…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Návrat k domácímu pečení chleba
Retro okénko: Čevabčiči mělo být podle norem z roku 1964 z pravé svíčkové. V levnější variantě jídelen ho ale nahradilo jiné maso
Velikonoční perníčky: Aby byly ihned krásně měkké a vláčné, část medu je lepší nahradit cukrem a těsto správně vyválet