"Hemenex" bez smažení
Recept ještě nebyl hodnocenDo hlubšího hrnce dáme vařit vodu.Uzeninu, rajče, papriku a cibulku velmi drobně nakrájíme a promícháme.Do sáčku kápneme olej, sáček promneme mezi dlaněmi a vnitřek…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do hlubšího hrnce dáme vařit vodu.Uzeninu, rajče, papriku a cibulku velmi drobně nakrájíme a promícháme.Do sáčku kápneme olej, sáček promneme mezi dlaněmi a vnitřek…
Postup je stejný...nejnáročnější je samotná stavba...chce to dost trpělivosti...
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40