Chřest /hromový kořen/
Recept ještě nebyl hodnocenKoupený bílý chřest opláchnu, necháme okapat a oloupeme škrabkou na brambory, hlavičky netřeba loupat. Zelený vůbec neloupeme. Znovu opláchneme, svážeme do svazků, /to…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Koupený bílý chřest opláchnu, necháme okapat a oloupeme škrabkou na brambory, hlavičky netřeba loupat. Zelený vůbec neloupeme. Znovu opláchneme, svážeme do svazků, /to…
Ingredience smícháme pouze Salsy Mexicana dáme jen 1 PL. Směsí naplníme tortilly přehneme na polovinu a dokřupava opečeme na oleji. Překrojíme a podáváme se zbylou…
V kastrolu rozpálíme olej a něj dáme cibuli, česnek a kmín a smažíme 2 minuty. Přidáme mleté hovězí maso a za častého míchání je smažíme asi 5 minut, aby zhnědlo ze…
V míse smícháme mleté maso, strouhanku, vejce, nastrouhaný česnek, koriandr, polovinu salsy , pepř a vše důkladně prohněteme. Navlhčíme si ruce a tvoříme kuličky o…
Postup: Dáme péct Brambory Očistíme kuř.prsa pod studenou vodou, poté obalíme v hladké mouce a potom ve vajíčku. Poté vložíme do připravené směsi (strouhanka,…
Krůtí maso odblaníme a očistíme, nakrájíme na malé nudličky. Odložíme stranou. Slaninu nakrájíme na malé kostičky, roztopíme a na slaninu vložíme konzervu fazolí.…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Smaženka přežila socialismus a dál je českým hitem: Potřená hořčicí a obložená okurkou a kapií chutná perfektně
Cuketová omeleta: Šťavnatost zajistí cuketa a k lahodné krémovosti pomůže přeložení omelety, ne její otáčení
Kardinálské řezy jako z vídeňské cukrárny: Lehounký sněhový moučník, do kterého využijete sezónní ovoce