Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skořice celá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Avynčina rajská omáčka

Avynčina rajská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku a orestujeme. Přisypeme cukr, který necháme zkaramelizovat. Přihodíme všechno koření, aby se stačilo rozvonět. Přisypeme…

Horká blumová vášeň

Horká blumová vášeň

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Blumy vypeckujeme a nakrájíme na osminky. Vložíme do kastrůlku, zasypeme cukrem, podlijeme portským vínem a přidáme badyán, skořici a hřebíčky. Necháme asi 10 minut na…

Švestkový pečený čaj speciál

Švestkový pečený čaj speciál

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oloupaný citron a pomeranč nakrájíme na kostičky, přidáme na kostičky nakrájené švestky a jablka bez jader. Vše dáváme na plech a zasypeme cukrem. Přidáme koření a…

Drauska

120 min

Tykvový kompot

Tykvový kompot

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Tekvicu narežeme na úhľadné kocky, zalejeme vodou s trochou octu a necháme cez noc stáť. Ráno vodu zlejeme, zalejeme čistou vodou a znovu pridáme trocha octu. Necháme…

Můj medový vánoční punč

Můj medový vánoční punč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do kastrůlku nasypeme cukr a mícháme dokud nezačne karamelizovat. Potom přidáme med a mícháme na mírném plameni až se spojí. Přilejeme víno, rum, pomerančovou šťávu,…

Jehněčí na švestkách

Jehněčí na švestkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Mäso z chrbta narežeme až po kosť. Zmiešame med, šťavu a olej a mäso dobre potrieme aj do zárezov. Necháme v chlade marinovať aspoň 12 hodín. Potom mäso osolíme,…

tejaja

60 min

Skopové maso a Ia Dárius

Skopové maso a Ia Dárius

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravíme si kastrol na pečení. Maso omyjeme a opečeme v kuse na másle, aby se zatáhlo, přidáme sypké koření a vše krátce dohromady opražíme a ihned zalijeme vodou…

TanyaHay

60 min

(Nejen) Vánoční svařáček

(Nejen) Vánoční svařáček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Do rendlíku nasypeme cukr a na mírném ohni za neustálého míchání připravíme světlý karamel.Přidáme koření a kousky pomerančové kůry (bez bílé hořké části), pak přilijeme…

Jablečný punč

Jablečný punč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V chladných a deštivých dnech, které nemusí přijít jen s podzimem a zimou, se rádi zahřejeme. K tomu nám také může posloužit lahodný jablečný punč. Černý čaj, jablečný…

Krémové lodičky s broskvemi

Krémové lodičky s broskvemi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V troše vlažného mléka se lžičkou cukru nechte vzejít kvásek, přidejte do mouky s ostatními ingrediencemi a zadělejte tužší těsto, až tvoří bubliny.Na teplém místě…

Svařené víno na vánoce

Svařené víno na vánoce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Svařené víno, lidově řečeno svařák, ale není výsadou jen vánočních trhů, udělat si ho můžete i doma. Zajisté přijde vhod v zimě, nebo po procházce v sychravém podzimním…

Paveldort

40 min

Hruška na červeném víně

Hruška na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hrušky oloupeme a dáme je do kastrůlku v celku.Zalijeme červeným vínem tak, aby byly potopené. Přidáme citronovou šťávu, cukr, koření a přiklopíme pokličkou.Pozvolna…

RubyRom

40 min

Exotické jehně

Exotické jehně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Jehněčí maso je lehce stravitelné, je vhodné i při dietách. Vůně mladé jehněčiny je příjemná, proto nepotřebuje marinádu ani výrazné ochucování. Pokud si jej chcete…

gurmanka

100 min

1 8 9 10

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více