Rýže natural s brokolicí a šunkou
Recept ještě nebyl hodnocenNa oliv. oleji restujeme rýži, osolíme (nebo dáme bujón), zalijeme vodou a vaříme. Když je rýže téměř uvařená, přidáme očištěnou a na růžičky rozebranou brokolici a vše…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na oliv. oleji restujeme rýži, osolíme (nebo dáme bujón), zalijeme vodou a vaříme. Když je rýže téměř uvařená, přidáme očištěnou a na růžičky rozebranou brokolici a vše…
Plátky chleba přepůlíme a na rozpáleném sádle či oleji osmažíme dozlatova. Odkládáme na ubrousek odsát přebytečný tuk. Oloupaný křen nastrouháme na jemném struhadle…
Šunku rozmixujeme s vajíčkem, petrželkou, solí a pepřem. Je-li směs moc řídká, zahustíme lžičkou strouhanky. Směs zastrkáme mezi listy čekanky, kterou pak opatrně…
Těstoviny uvaříme ve větším množství osolené vody téměř doměkka. Po chvilce vaření k těstovinám také přihodíme krátce předvařit i pokrájený květák. Vše scedíme a necháme…
V nepřilnavé pánvi, na lžíci sádla nebo másla osmažíme drobně pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Přidáme na menší kousky pokrájenou šunku nebo uzené maso, které též…
Kuřecí maso pokrájíme na kostky nebo nudličky, opepříme a mírně osolíme. Na trošce rozpáleného oleje smažíme za občasného promíchání připravené kuřecí maso s lístečky…
Maso nasekáme v sekáčku 3 v 1, přidáme nasekaná, omytá kuřecí jatýrka a šunku od kosti / nebo zauzenou slaninu/. Smícháme s nasekaným toustovým chlebem, okapanými…
Vejce vyšlehejte s rozpuštěným máslem, klobásky vymačkejte ze střívka, šunku a kaštany nakrájejte asi na 0,5 cm kousky, smíchejte. Nakonec opatrně vmíchejte toustový…
Do velké pánve jsem dala sítko na napaření knedlíků a v páře uvařila růžičky omytého květáku, ne zcela doměkka. V téže pánvi jsem poté v páře uvařila nové brambory. …
Žervé utřeme s nastrouhaným křenem a solí.Ušleháme tuhou šlehačku a zlehka smícháme s ochuceným žervé.Plátky šunky balíme do kornoutku, naplníme krémem a posypeme…
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Cmunda po Kaplicku: Jihočeský bramborák s uzeným je voňavá, křupavá a šťavnatá dobrota, kterou připravíte za chvilku
Byliny v kuchyni: Co dokáže jahodník? Listy zlepší trávení, plody vyčistí střeva
V Prostřeno se bude sekat šampaňské. Sabráž předvede soutěžící vinař Vít. Troufnete si na to podle našeho návodu taky?