Štíhlá pizza
Recept ještě nebyl hodnocenSmícháme si ingredience na těsto. Těsto má být lité a množství vody záleží na mouce. Já použila 250ml. Těsto necháme alespoň 10 minut odpočívat. Připravíme si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smícháme si ingredience na těsto. Těsto má být lité a množství vody záleží na mouce. Já použila 250ml. Těsto necháme alespoň 10 minut odpočívat. Připravíme si…
Roláda: Troubu předehřejte na 180°C a plech vyložte pečícím papírem. Silken tofu, javorový sirup, cukr, ocet, kávu, vanilkový extrakt a vyšlehané lněné semínko…
Omyté brambory vložte do hrnce osolené, vařící se vody a vařte do měkka. Mezi tím předehřejte troubu na 200° C. Rajčata omyjte, dejte je do mísy a každé trochu nařízněte…
Tofu nastrouháme na jemném struhadle, přidáme 1 sojanézu a prolisujeme 3 stroužky česneku, /kdo má rád česnek tak si může dle chuti přidat,/ sůl, pepř a zamícháme.
Dame varit testoviny. Spenat podusime s nakrajenou cibuli a rozdrcenym cesnekem. Uvarene testoviny smichame s tofu pokrajenym na kosticky, osolime, primichame spenat a…
Tofu nakrájíme na plátky, posypeme kořením, pokapeme olivovým olejem, opatrně promícháme, abychom ho nerozbili a necháme aspoň 2 hodiny marinovat. Mrkev očistíme a…
Předvařenou řepu pokrájíme na kostičky.Smícháme s nastrouhaným tofu. Přidáme majonézu, pokrájenou cibuli, osolíme, opepříme a přidáme kapku balsamica. Promícháme a…
Batát nakrájíme na kostky a uvaříme do měkka. Pak horké rozmačkáme na kaši. Vystydlé smícháme s rozmačkaným tofu, okořeníme, přidáme česnek a ostatní ingredience.…
Uvaříme čočku do měkka (tak, ať se nám vyvaří veškerá voda), mezitím si nadrobno nakrájíme cibuli a tofu, dáme do mísy a zalijeme zálivkou (smíchánou z uvedených surovin…
Umyjeme cuketu, škrabkou naškrábeme na tenké plátky a dáme vařit do vroucí, osolené vody dokud cuketa lehce nezměkne. Na pánev nalijeme olivový olej, přidáme nakrájený…
Brambory uvařené ve slupce vydlabeme. Červenou řepu nastrouháme na hrubém struhadle. Tofu rozmačkáme v misce vidličkou. Do misky přidáme řepu, ořechy, olej, petržel,…
Umyté a celé brambory předvaříme cca 10-15 min. Po předvaření je svisle překrájíme, ale ne až naspod. Osolíme, přidáme tymián, olivový olej a pečeme v předehřáté troubě…
Na troše másla a oleje jsem opražila nakrájenou cibuli a pórky, až se zelenina rozvoněla po kuchyni, zalila jsem horkou vodou a nechala vařit doměkka. Poté jsem směs…
Den předem si nakrájíme bílé tofu na kousky a naložíme ho do sojové omáčky s oblíbeným pálivým kořením (použila jsem směs nasi goreng). Druhý den si tofu krátce…
Veškerou zeleninu očistíme, nakrájíme pórek na půlkolečka, papriku na proužky, připravíme růžičky květáku a brokolice. Tofu nakrájíme na kostičky.Na pánev dáme olej a…
V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a osmažíme na něm tofu, nakrájené na menší kostky. Když je hotové, vyndáme ho a do pánve vložíme nakrájené jarní cibulky a …
Nakrájím na tenké plátky cibulku a nechám ji zesklovatět na oleji.Poté přihodím hrst žampionů a nechám chvíli opékat.Mezitím vidličkou rozdrobím tofu a nakrájím na jemno…
Na troške oleja opražíme narezanú cibuľu, pridáme narezané fazuľky, osolíme, okoreníme a dusíme vo vlastnej šťave 10minút. Ochutíme prelisovaným cesnakom. V druhej…
Den předem tofu nakrájíme na 1 cm velké kostičky, posypeme solí a zalijeme vodou. Misku dáme do lednice a necháme marinovat 24 hodin.Okurku nakrájíme na malé hranolky,…
Vejce zapékané s medvědím česnekem jsou jednoduchým a chutným pokrmem, který spojuje jemnost vajec s výraznou chutí medvědího česneku. Toto jarní jídlo je ideální na…
1. V misce smícháme mořskou sůl, čínskou směs pěti koření, hnědý cukr, česnek a zázvor. 2. Kusy pevného tofu nakrájím na 16 trojúhelníků. 3. Trojúhelníky obalíme ve…
V mixéri mixujeme tofu s jogurtom, uhorkou, soľou, horčicou, cukrom, cibuľou, kôprom a vodou. Nakoniec vkvapkávame olej až do zhustnutia majonézy. Možno ochutiť aj inými…
Tofu nakrájíme na plátky, posypeme kari, bylinkami a pokapeme sojovkou. Tofu necháme asi 15 minut odležet.Polentu uvaříme dle návodu ( konzistence hustší kaše ). Po…
Před mícháním surovin si uvaříme pohanku lámanku - na 100g pohanky 150g vody, lehce osolíme. Pohanku povaříme 3 minuty a odstavíme, aby nasákla všechnu vodu a nic nešlo…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Sušené houby: Nejlepší možnosti, jak je využít v kuchyni. Připravíte z nich skvělou nádivku, vydatnou pomazánku i koření
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny
Švestková hitparáda jde do finále. Užijte si skvělé buchty, žemlovku, roládu nebo muffiny!