Králík v hořčično-smetanové omáčce s kapary
Recept ještě nebyl hodnocenMaso rozdělíme na dvě porce, osolíme, potřeme hořčicí, poklademe plátky šunky a upevníme špejlí nebo provázkem. Na hlubší pánvi rozehřejeme olej s máslem, maso zprudka…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso rozdělíme na dvě porce, osolíme, potřeme hořčicí, poklademe plátky šunky a upevníme špejlí nebo provázkem. Na hlubší pánvi rozehřejeme olej s máslem, maso zprudka…
Maso nakrájíme na kratší nudličky a v misce smícháme s moukou, solí, pepřem a krájenými lístky rozmarýnu. Na oleji osmahneme drobně krájenou cibuli, přidáme maso a ze…
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky a na rozehřátém oleji je ze všech stran opečeme, pak okořeníme mletým kmínem a koriandrem, zalijeme horkým vývarem, osolíme,…
Připravíme si cibulovou jíšku, přidáme nastrouhaný sýr a za stálého míchání necháme změknout. Zalijeme mlékem a povaříme. Přidáme bujon a fazolky s nálevem . Necháme jen…
Maso z kuřat nakrájím e na proužky. Do vhodné nádoby nalijeme vývar, přidáme bobkový list a v troubě zapnuté na plný výkon hřejeme 1 minutu. Přidáme maso a vaříme další…
Do vymasteného pekáčika uložíme na kolieska narezaný pór, navrstvíme na kolieska narezané zemiaky a na ne na kolieska narezanú cibuľu. Osolíme, okoreníme. Kuracie…
Cibuli orestujeme na olivovém oleji. Přidáme šafrán, na kostky pokrájenou dýni, červenou čočku, na kostky pokrájenou mrkev a chvíli restujeme.Zalijeme vývarem, přisypeme…
Na masle orestujeme zo všetkých strán osolené a múkou obalené porcie kurčaťa. Mäso vyberieme a na výpeku orestujeme nadrobno narezanú cibuľu a huby. Zalejeme vínom,…
Cibuľu a narezaný pór orestujeme na masle. Pridáme zemiaky narezané na menšie kocky, pridáme k póru, zalejeme mliekom, vývarom alebo bujónom.Osolíme, okoreníme a dusíme,…
Králičí stehna prošpikujeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na směsi oleje, zbytku slaniny a jedné lžíci másla. Maso potřeme hořčicemi, podlijeme vývarem,…
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, mrkev a celer, za chvilku přidáme mouku, dosmažíme a dáme kari, zalijeme studeným vývarem. Vaříme půl hodiny, poté vložíme do…
Mrkev a celer nastrouháme na hrubém struhadle. Fenykl a cibuli nakrájíme na nudličky.Na oleji osmažíme mrkev, celer, cibuli a fenykl. Po 5 minutách přidáme na kousky…
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. V pánvi rozpálíme olej, maso na něm ze všech stran opečeme, odložíme stranou, slijeme olej a výpek rozvaříme s částí vývaru. V…
Játra odblaníme a nakrájíme na větší kousky, cibuli na drobno, česnek prolisujeme, cherry rajčátka přepůlíme, jarní cibuli na kolečka, kapii na kostečky a petrželku nebo…
Porek pečlivě očistíme a jak zelenou tak bílou část nakrájíme na slabé kroužky. Do vařícího vývaru (nebo do vroucí vody s kostkou masoxu) vhodíme porek. Mezitím si na…
Stehná osolíme, okoreníme a na horúcom oleji opečieme z oboch strán. Vyberieme ich, uložíme do pekáča a obložíme na kúsky narezanou cibuľou, šalviou, bobkovým listom.…
V hluboké pánvi rozehřejeme trochu oleje a vložíme nakrájené šalotky a česnek. Chvíli restujeme a přidáme dýni nakrájenou na malé kousky. Hokkaido neloupeme. Zalijeme…
Kolena nařízneme nožem a prošpikujeme česnekem. Důkladně do nich vetřeme sůl. Cibuli pokrájíme na větší kousky a v rozpáleném hrnci na středním ohni ji orestujeme na…
V hlubší pánvi rozehřejeme olej a vložíme do něj očištěná játra. Orestujeme je, přidáme cibuli, nakrájenou na proužky a pokračujeme v restování. Osolíme a podlijeme…
V pánvičce rozehřejeme jednu lžíci másla, vložíme očištěné lišky, osolíme a podusíme je doměkka. Je-li třeba, mírně během dušení podlijeme vývaremV hlubší pánvi…
V hluboké pánvi rozehřejme máslo, vložíme nakrájenou slaninu, očistěná játra a zprudka opečeme. Přidáme jemně nakrájenou šalotku a ještě chvíli společně restujeme…
Kuřecí stehna opeču na oleji dozlatova. Vyndám, přidám posekanou cibulku, pepř, sůl, kari, zázvor, posekanou feferonku od mej najlepšej kamošky zo Slovenska.Jak cibule…
Na oleji osmahneme osolená křídla, přidáme koření, zalijeme vývarem a vínem a dusíme. Když jsou křídla měkká, vyjmeme je, omáčku zahustíme a křídla vrátíme zpět, aby se…
V hluboké pánvi nebo kastrolu rozehřejeme olej a králíka zprudka opečeme. Osolíme ho, opepříme a dáme stranou. Do pánve vložíme nakrájenou zeleninu, také restujeme,…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Nechte svůj talíř rozkvést jedlými květy: Sedmikrásky krásně zdobí, pampelišky zkuste do salátu
10 luxusních chodů aneb Poslední večeře první třídy na Titanicu: Podávala se pečená kachna, broskve v želé i francouzská zmrzlina
Pečte nejen lahodně, ale i krásně: Jak zvládnout krásně barevný duhový dort?