Ananasový pudinkový moučník
Recept ještě nebyl hodnocenDobrý recept, když potřebujete zužitkovat větší množství čerstvého ananasu. Ale můžete si tuto dobrotu připravit i s ananasem jen kompotovaným i s podstatně menším…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dobrý recept, když potřebujete zužitkovat větší množství čerstvého ananasu. Ale můžete si tuto dobrotu připravit i s ananasem jen kompotovaným i s podstatně menším…
Pekáček nebo libovolnou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou.Mouku, cukr a prášek do perníku smícháme, přidáme hrubě nastrouhanou Margotku, promícháme a přidáme…
Známým způsobem zpracujeme linecké těsto, necháme jej v lednici do druhého dne (nebo i déle). Pak vyválíme asi na 4 mm a vykrájíme kolečka. Ta přeneseme na plech s…
Źloutky utřeme s cukrem do pěny,přidáme horkou vodu prošleháme.Pak dáme mouku s pr.do.pečem a nakonec sníh z bílků.Nalijeme do formy srdce(já ji neměla tak jsem použila…
Vejce promixujeme s mlékem, vločkama a skořic. cukrem. Těsto necháme deset minut odpočinout. Smažíme v lívanečníku lívanečky. Ozdobíme na talíři dle fantazie se…
Ušleháme pomazánkové máslo + smetana ke šlehání + cukr. Na korpus natřeme nejdříve zavařeninu, poté zhotovený krém, na něj poklademe okapané meruňky a polijeme…
LINECKÉ ZÁKLADNÍ Do osáté mouky a cukru přidáme ztuhlé nasekané (nastrouhané) máslo, žloutky. Rychle (napřed nožem) vypracujeme hladké těsto a necháme v chladu odležet.Z…
Hledáte recept na linecké, které bude chutnat jako z cukrárny? Máme ho tu pro vás. Připravíme si obdobu lineckého těsta, které díky přidanému škrobu, bude měkké, křehké…
Ze všech surovin vypracujeme hladké, nelepivé těsto, mléko přiléváme tak, aby těsto nebylo mazlavé. Necháme 30 min. odpočinout, pak vyválíme placku vysokou asi 1 cm.…
Mrkev nastrouháme najemno, vločky umeleme a vložíme do mísy. Přidáme sůl, vejce, sirup, změklé máslo a vypracujeme těsto. V lednici ho necháme cca 1 hod.uležet. Poté…
Těsto: z mouky smíchané s cukry, citronovou kůrou, za přidání żloutků a změklého másla, vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladnu alespoň dvě hodiny proležet…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Jak úspěšně hubnout podle horoskopu: Čemu by se měli vyhýbat Raci, co se hodí pro Berany a které potraviny škodí Pannám
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli