Obilovina - články, postupy a rady
Den cereálií
Den kukuřice
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Špalda je nejstarší druh pšenice. Později ustoupila šlechtěné pšenici s vyššími výnosy. Špalda je lépe stravitelná, a bohatší na minerály, vitamíny a vlákninu. V nynější době je nejvíce pěstovaná v ekologickém zemědělství. Různé výrobky ze špaldy jsou běžně dostupné v obchodní síti.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 4 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přečtěte si Zobrazit více
Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní
Místo chipsů oříšky a čokoládu bez cukru: Chytré triky, jak nahradit nezdravé jídlo dietním a zhubnout
Dokonalá tečka: Domácí bylinkové máslo pozvedne (nejen) steaky do božských výšin