Přerostlé cukety se velmi dobře hodí na cuketové pomazánky, některé z nich si snadno zavaříme na zimu. Skvěle chutnají na topinky
Jakmile nám na zahradě začnou narůstat cukety do větších velikostí a my je přestáváme stíhat jíst, je nejvyšší čas pustit se do cuketových pomazánek. Oblíbených receptů je více.
Skvěle chutnají na topinky
Pikantní cuketová pomazánka se velmi dobře hodí na topinky. Můžeme ji mazat hned po uvaření, ještě horkou, nebo i vychlazenou. Výhodou těchto pomazánek je, že si je snadno můžeme sterilovat a uložit na zimu. Pak se nám určitě budou hodit. Zavařují se podobně jako lečo.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 5 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kapusta je typická podzimní a zimní zelenina. Víte, jak ji vařit, aby neztratila barvu a nečpěla?
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Z rajčat, paprik a cibule vaříme oblíbené lečo. Jak ho nejlépe zavařit na zimu? Poradíme spolehlivé postupy
Komentáře