Jak dlouho vařit vývar z morkových kosti? Záleží na tom, v čem je budete vařit
Hovězí vývar je hotový zázrak. Přináší našemu tělu celou řadu živin. Jeho příprava je sice časově náročná, ale máme i fígle, jak dobu vaření zkrátit. Poradíme vám, jak postupovat, abyste dosáhli přesně takového vývaru, o jaký usilujete.
Dlouhé a velké hovězí kosti mají uvnitř dutinu, ve které se nachází morek. Ten slouží jako zásobárna živin a proto je tolik ceněný. Abychom z kostí získali všechny potřebné látky, je třeba je vařit, a to pěkně dlouho a pomalu.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak dlouho vařit morkové kosti
Vývar můžeme vařit v klasickém hrnci nebo v papiňáku.
- V klasickém hrnci necháme vývar táhnout klidně 5 hodin.
- Pokud zvolíme papiňák, budeme mít hotovo už za 2 hodiny.
Hovězí polévku uvaříte i bez morkových kostí, jak na to vám ukáže následující videorecept. A jaký způsob preferujete vy? Podělte se s námi o své tipy v komentáři pod článkem.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 3 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Komentáře