Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 816 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,09 g |
Tuky | 13,92 g |
Vláknina | 21,59 g |
Cholesterol | 950 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 53,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Polévku je nutné občas při stydnutí zamíchat a nenechávat pod policí, aby nezkysla. Vystydlou lze uchovat rozdělenou podle potřeby v MRAZÁKU na pak. Kdo chce ostřejší - může použít chilli. Při použití pozor na přidání jiného dochucovadla, mohla by polévka změnit chuť ( Pozor i na tekuté koření Vitanu). Však to znáte. !!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2010 18:19
Vašíku,vaříme stejně,jen postup mám trošku odlišný ,na chuti to však nic nemění.Do hrnce ještě dávám vyvařit stonky libečku a celeru,hezky to voní po domě
7. 9. 2010 14:17
Když je možnost a náhodou jsou dršťky za 70,-kč,koupíme móóóca 3 a 9 l papiňáky jen syčíA na závěrečnou várku morkové kosti dodají opravdu to správé grády1
10. 11. 2009 19:02
10. 11. 2009 18:59
10. 11. 2009 18:50
10. 11. 2009 18:48
10. 11. 2009 18:17
28. 4. 2009 11:51
28. 4. 2009 08:27
28. 4. 2009 08:15
27. 4. 2009 23:20
27. 4. 2009 19:19
Jenže je to dršťkovka a ta si bodík zaslouží.
27. 4. 2009 18:18
27. 4. 2009 18:09
27. 4. 2009 16:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 23 minutami
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 30 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 40 minutami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 12 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 14 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dršťky mají své příznivce, ale i odpůrce. Poradíme vám, jak je připravit a vykouzlit z této suroviny opravdovou lahůdku
Jak dlouho vařit vývar z morkových kosti? Záleží na tom, v čem je budete vařit
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: zadelavane drzky jak vařit držky jak dlouho vařit držky předvařené držky polevka z morkových kostí drztkova polevka jak dlouho varit kosti držšťková polévka jak dlouho vařit dršťky předvařené držtky zadělávané držky recept držťková polévka recept jak dlouho se vari morkove kosti aby polévka nezkysla jak dlouho se vaří držky jak dlouho se vaří syrové dršťky polévka z morkové kosti recept na zadělávané držky dršťkovka kalanchoe léčiva
Suroviny: dršťky, cibule, česnek, kost hovězí morková, masox, paprika sušená sladká, pepř, majoránka, sůl, pasta česneková, sádlo, mouka hladká
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
17 názorů