Seriál "Jak na to" vám prozradí nejrůznější tipy, triky a vychytávky na lecjaká kuchyňská témata
Seriál "Jak na to" představuje nejrůznější tipy, rady a vychytávky na kuchyňská témata, jako je například pečení, vaření, zavařování, sušení, krájení, smažení, grilování, ale i třeba skladování či sklízení úrody ze zahrádky.
Koncept seriálu "Jak na to"
Co se skrývá za seriálem "Jak na to"? Jedná se o nejrůznější články, které mají pomoci v kuchyni, a to nejen začátečníkům. Jejich cílem je předat lidem různé vychytávky, jednoduché (video)návody, dobré rady, zajímavé tipy či rychlé recepty, díky kterým bude práce v kuchyni hračka a výsledek zaručen.
Předchozí 1 … 22 23 24 25 26 … 44 … Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 14 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Přečtěte si Zobrazit více
Výtečná jablečná bábovka: Krásně vláčný a šťavnatý moučník jde dobře vyklopit díky důkladné přípravě formy
Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou: Domácí „čína“ jen z několika ingrediencí může být na stole za pár minut
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování