Česnek se dá oloupat velmi jednoduše, když víte jak na to. Videonávod vám poradí
Česnek je skvělou surovinou, která dokáže perfektně dochutit nejrůznější pokrmy, navíc je zdraví velmi prospěšná. Loupání česneku však nepatří zrovna mezi oblíbené činnosti, když ale víte, jak na to, je to hračka.
Chcete své jídlo obohatit skvělou chutí česneku, ale nechce se vám do jeho, ne zrovna jednoduchého, loupání? Není divu, někdy je dostat ten malý zázrak ze slupky ven doslova nadlidský úkol, a tak pro vás máme skvělý tip, díky kterému si můžete připravit třeba česnekovou pomazánku či křupavé bramboráky během chvilky.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak jednoduše oloupat česnek
Klasický česnek se dá oloupat velmi jednoduše a během chvilky. Jak na to?
- Připravte si palici česneku a oddělte jednotlivé stroužky.
- Nasypte je do zavařovací sklenice či jiné uzavíratelné nádoby.
- Teď už jen stačí pořádně protřepat a máte téměř bez práce oloupaný česnek.
@jednodusesterkou 💡Trendy tipů na sítích je hodně. Bohužel, ne všechny fungují. Tak jsem jeden vyzkoušeli i my. 😉Ale nefungoval. 🤷♀️ A tak si manžel vzpomněl, na tip z jednoho 👨🍳kurzu. Tak tady to máte. 💡předpokladám, že způsob. Vyloupnout stroužek a zatlačit na něj bokem čepele 🔪 Znáte😉 #česnek #tipyatriky #protebe #vychytavkydokuchyne #vareni #garlichack #jak #loupani ♬ Prisoner (feat. Dua Lipa) - Miley Cyrus
Tento způsob loupání je velmi efektivní, ale můžete vyzkoušet i další možnosti. Například namočte stroužky česneku na minutu do horké vody. Po uplynutí doby jde slupka z česneku velmi snadno odloupnout.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 3 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 3 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 13 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Těhotnej kuchař radí, jak na dokonale křupavé bramboráky. Dávejte pozor na teplotu použitého mléka, říká známý influencer
Česnek v naší kuchyni: Jak ho správně skladovat a zpracovat, abychom tento malý zázrak co nejlépe uchovali a využili v kuchyni
Komentáře