uvařil 27. 1. 2012 15:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 1. 2012 15:21
žloutek, cukr moučkový, voda, kakao, mouka hladká, prášek do pečiva, bílek, mouka hrubá, máslo, mléko, kakao, máslo, cukr moučkový
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Vánoční mlsání: Co by nemělo na vašem stole chybět?
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Karbanátky ze strouhané cukety a mletého měkkého salámu jsou vláčné a šťavnaté a lehce je zvládne i začátečník