uvařila 6. 2. 2013 11:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 2. 2013 11:41
kapusta, cibule, maso uzené, slanina anglická, vejce, rohlík, mléko, máslo, strouhanka, mouka hladká, pepř čtyř barev, sůl, kmín mletý
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Přidáno 26. 5. 2024 18:05
Pažitka je výborná v tvarohové pomazánce, ale skvěle dochutí i bylinkové máslo
Kynuté knedlíky germknödl: Rakouskou delikatesu si snadno uděláte i doma podle tohoto receptu
Polévka s lasagnemi je skvělá pro chladné podzimní večery: Je uvařená za pár minut a připomíná slunnou Itálii