uvařila 24. 10. 2015 21:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 10. 2015 21:11
mouka hladká, cukr, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kakao, káva rozpustná, vejce, mléko, olej, pudink karamelový, cukr třtinový, mléko, máslo, voda, káva rozpustná, káva mletá, cukr moučkový, čokoláda tmavá, čokoláda bílá
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Vyzkoušejte tajemství michelinských kuchařů!
Jak doma v troubě upéct jedlé kaštany? Před pečením je dobré namočit je do vody a lepšímu loupání pak pomůže jeden fígl
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na perfektní dortový korpus. Tenhle recept se vždycky povede