uvařila 8. 1. 2018 19:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 1. 2018 19:37
cibule, česnek, sádlo, maso vepřové, kmín celý, smetana na vaření, paprika sušená sladká, chilli paprika čerstvá, zelí kysané, sůl, pepř mletý, bobkový list, cukr, mouka hladká, voda
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
Dobře zakopané české poklady. Jak správně používat brambory podle varných typů?