uvařila 16. 3. 2021 15:17
Upečený moučník pocukrujeme a necháme vychladnout.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 3. 2021 15:17
Upečený moučník pocukrujeme a necháme vychladnout.
vejce, cukr, kefír, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, sůl, jablko, cukr moučkový
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Tak trochu jiné křupavé krokety: Pečené zeleninové, jáhlové, rýžové nebo luštěninové obohatí jídelníček o spoustu chutí i živin
Skromná kuchyně: 5 tipů, jak využít strouhanku ze starého pečiva. Hodí se na knedlíky a těstoviny, do sekané i štrúdlu
Kde se vzalo italské pesto? Zelená pochoutka reprezentovala to nejlepší z Janovské republiky