uvařila 10. 12. 2016 11:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 12. 2016 11:34
mouka hladká, máslo, cukr moučkový, cukr vanilinový, vejce, marmeláda, poleva čokoládová
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Cizrnové křupky z trouby chutnají jako ochucené oříšky. Výsledná křupavost se mění dobou skladování
Karlovarské oplatky a jejich historie: Křupavou lázeňskou cukrovinku miloval i Mozart a stávala 16 haléřů, dnes dáte za jednu oplatku 20 Kč
Studená jahodová polévka osvěží v horkých dnech. S mátou, vanilkou a zjemněná smetanou chutná fantasticky