uvařila 5. 10. 2008 14:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2008 14:53
droždí, cukr dia, mouka žitná, mouka chlebová pšeničná, mouka celozrnna pšeničná, mouka špaldová hrubá, sůl, nesolené arašídy, semínka slunečnicová, semínka dýňová, semínka lněná, vločky ovesné, anýz, fenykl, kmín celý, olej olivový, voda
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Pečeme s Ivou: Rozmarýnem vonící slané tyčky jsou snadno a bleskově připravené i upečené. Hodí se i jako pohoštění k vínu
Znojemská omáčka s vepřovým masem: Pro typickou sladkokyselou chuť kromě okurek potřebujete ještě jednu ingredienci
Zelňačka podle topmodelky Heidi Klum: Překvapí mletým masem, chilli omáčkou i konzervou rajčat, chuť je ovšem jedinečná