uvařila 13. 6. 2010 21:00
slávky pořádně očistíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 6. 2010 21:00
slávky pořádně očistíme
slávky, cibule, olej olivový, česnek, bobkový list, jalovec, sůl, pepř, víno bílé, voda, rajče, máslo
Přidáno před 28 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Peče celá země: Do finále se probojovaly Jana, Lucie a Martina. Tohle jsou jejich tajná přání!
Jak se starat o krájecí prkénko? Pomůže kokosový olej i obyčejná sůl s citronem!