uvařil 21. 3. 2011 16:00
Na talíři
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 3. 2011 16:00
Na talíři
křídla krůtí, krky krůtí, konzerva vepřová, rýže, vývar, bujon kuřecí, cibule, česnek, máslo, olej, sůl, pepř
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
Večeře do 30 korun na porci: Zkuste chalupářskou omeletu, jáhlovou kaši či pečená křidélka
Vyzkoušeli jsme za vás: Jedno kuře, nákup za 422 Kč, trocha přemýšlení při vaření a osm porcí výživných jídel na dva dny je na stole!