uvařil 29. 7. 2010 13:10
směs na štolu připravená k promísení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 7. 2010 13:10
směs na štolu připravená k promísení
tvaroh, tuk hera, cukr moučkový, cukr vanilkový, vejce, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, šťáva citronová, kůra citronová, rum, ořechy vlašské, mandle, kokos strouhaný, rozinky, ovoce kandované, tuk
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Byliny v kuchyni: Oregáno je skvělé na pizzu i k léčbě svalových křečí
Hořické trubičky: tradiční podkrkonošská specialita, kterou měl rád dokonce i Napoleon
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou