uvařila 5. 5. 2013 14:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2013 14:02
kotleta vepřová bez kosti, šunka parmská, protlak rajčatový, olej slunečnicový, víno červené, cukr, omáčka sojová, sůl, pepř, brambory, smetana na vaření, hořčice dijonská, pepř drcený
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
Retro okénko: Perníčky ruměnky s voňavou polevou obsahují máslo a rum, jsou krásně měkké a nadýchané, na přípravu snadné
Luxusní kávová zmrzlina z espressa, mléka a smetany: Dokonale krémová je díky Salku a pravidelnému míchání