Ostružinové poháry
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 054 kJ / 2 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,83 g |
Tuky | 119,01 g |
Vláknina | 28,59 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 280,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství cukru je třeba zvolit podle sladkosti - kyselosti ostružin a vlastní chuti.
Pohárky jsou více ovocné a osvěžující.
Můžeme použít i jiný druh ovoce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2022 14:51
Zdenka1: Děkuji moc za vyzkoušení a pochvalu. Jsem moc ráda, že recept nezklamal.
27. 8. 2022 14:20
Děkuji za skvělý tip, jak využít v kuchyni ostružiny. Poháry byly moc dobré. Chuťově výrazné ostružiny se výborně doplňují s jemným krémem. Musím se přiznat, že čekat na ně až do druhého dne jsme nevydrželi, ale já jsem piškoty máčela ve višňovém likéru, tak chuť byla luxusní již za pár hodin. Doporučuji vyzkoušet, nebudete litovat.
6. 8. 2022 13:15
Marie Svarcova: Děkuji za pochvalu.
4. 8. 2022 09:01
moc pěkný recept i foto
18. 8. 2021 23:48
Anna Kocikova: yanull: Děkuji.
Jani, tak já mám už ostružiny delší dobu, dozrávají postupně. Je mi jasné, že záleží na odrůdě. Úroda je letos bohatá.
Jani, tak já mám už ostružiny delší dobu, dozrávají postupně. Je mi jasné, že záleží na odrůdě. Úroda je letos bohatá.
18. 8. 2021 19:30
18. 8. 2021 16:31
Merylas: děkuji za menší typy takový zavařený to nemusí být špatné jinak není zač. Uložila jsem recept a někde zkusím
18. 8. 2021 14:00
Maruško, kdyby se ostružiny neloudaly se zráním, tak bych hned udělala, recept je velmi lákavý
18. 8. 2021 09:31
Moni, klidně bych použila i ty mražené. Stejně se pak vaří a tak to je celkem jedno. A třeba zavařené ve vlastní šťávě by šly použít taky. To spíš bude mít někdo, kdo je pěstuje na zahrádce a přebytky dává do sklenic. Ze sklenic bych je hned propasírovala a pak na plotně zahustila tím škrobem. A děkuji.
17. 8. 2021 20:54
Krásné úplně se na mě ty misky usmívají hned bych ochutnala na mrazáku mám zamrazeny ostružiny ale asi lepší možná čerstvý že? Jinak mňamka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 3 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 3 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 13 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 15 minutami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 59 minutami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 3 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 4 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 5 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ostružiny se vyznačují krásnou barvou a příjemnou chutí. Zpracujeme je do lahodných moučníků a nepečených dezertů
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: ostružiny, cukr krupice, skořice mletá, škrob kukuřičný, voda, mléko, cukr krupice, pudink kokosový, mascarpone, piškoty, šlehačka, ostružiny, meduňka
Ostružinové poháry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yZ5z
10 názorů