uvařila 27. 8. 2019 13:49
Na zelí poklademe zelné závitky a proložíme je uzeným masem a klobáskou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2019 13:49
Na zelí poklademe zelné závitky a proložíme je uzeným masem a klobáskou
maso mleté, rýže, česnek, vejce, špek, cibule, pepř, sůl, podravka, zelí hlávkové, sádlo, zelí kysané, maso vepřové uzené, smetana ke šlehání, mouka
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Retro okénko: Rychlošlehač na smetanu stával kdysi 15 Kčs, šlehač s metličkami 30 Kčs. A práci zvládly oba za pár minut
Matjesy, uzenáče, pečenáče, zavináče... Různé delikatesy z jedné ryby! Víte, jak na ně?
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp