Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ mtvrdikova, před 9 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobré odpoledne , my jsme dnes k obědu měli francouzské…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Hezke odpoledne. U nas bude kureci polevka a zemlovka s…“ hazel, před 6 hodinami
„Hezký pátek. Peču https://www.toprecepty.cz/recept/66172…“ janatka, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 2 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 12 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ladislav Špaček radí, jak se zachovat při placení v restauraci: Nedat „dýško“ je neobvyklé, v Americe vyžadují i 18 %, říká expert na etiketu
Česnečka je druhá nejlepší polévka ve střední Evropě: Odborníci ocenili její účinky proti nachlazení i kocovině
Jak na originální kinder vejce z perníku? Chce to struhadlo a dobrou polevu!
15. 10. 2010 23:08
15. 10. 2010 22:59
15. 10. 2010 22:57
15. 10. 2010 22:49
15. 10. 2010 22:36
15. 10. 2010 22:21
15. 10. 2010 20:52
15. 10. 2010 20:40
15. 10. 2010 20:38
15. 10. 2010 19:49
15. 10. 2010 18:48
15. 10. 2010 17:24
15. 10. 2010 16:55
15. 10. 2010 16:20
Vím, že to do téhle debaty nepatří, ale nedalo mi to....
15. 10. 2010 16:01
jahodo - k tvému dotazu - co když jídlo znám a vařím stejným způsobem? ale nemám ho v plánu na nejbližší období...to bys taky klikla na ikonu? protože když to neudělám hned, těžko se k tomu vrátím za 3 týdny, až se u nás jídlo na stole objeví....a ani si neuvědomím, že na Topkách takový recept je...
Hello - přikláním se ke zřízení samostatné kategorie Dorty, do které bych zpětně ze Zdobení a Moučníků dorty přesunula...jednak lidi o galerii dortů moc neví, jednak nelze uložit si do oblíbených ty, co mě zaujmou, jednak nelze položit autorovi dotaz týkajícího se třeba nějakého detailu či postupu. Je na autorovi, jak detailně dort rozepíše, někdo popíše podrobně i výrobu a složení korpusu a krému, jiný jen inspiruje vizuálním efektem. A pokud by to někomu nestačilo, může o upřesnění požádat v komentáři.
k Pokecu - co jsem na Topkách, cca 6 měsíců, vždy se mi jevil jako forma chatu, nevím, co se v něm v poslední době změnilo.
a abychom tuto diskuzi posunuli ještě dál a jinam jestli mně něco vadí - a to velmi - je masové vkládání receptů bez kontroly, zda už tu takový recept není...pokud dá někdo během dne 10 receptů, notabene bez fotek, je jasné, že opisuje kuchařku...a ani se neobtěžuje použít vyhledávač...viz dnešní autorka receptu Obliž prst ovšem s tím asi nic neuděláme...
Předchozí 1 2 3 4 … 7 Další