Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: môj muž ho vyslovene neznáša, preto varím…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Nadja: buřt guláš už jsem nedělala opravdu dlouhono…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
„Nadja: Naděnko jak kdo má každý rád můj ex neměl rád…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 1 hodinou
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 12 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Přečtěte si Zobrazit více
Slovenské nudle párance bývaly jídlem dřevorubců: S brynzou, rozmačkanými bramborami a slaninou chutnají skvěle
Granizados aneb Osvěžující ledová tříšť: Snadno ji vyrobíte z čerstvých jahod, důležité je směs během mražení několikrát promíchat
Posvícenská mětýnka z Kouřimi: Sladký závin podle receptu ze skanzenu voní skořicí a mákem a chutná skvěle
12. 5. 2012 23:41
Ze všeho nejdřív strčím prázdnou formu do ledničky(tak na 15minut).Rozehřeju si máslo a když je vlažné,štětečkem vytírám formu.Čím víc je studená,tím líp na ní máslo přilne.Pak ji vysypupu a když je hodně velký teplo,strčím ji zpátky do lednice.Pak se v klidu vrhnu na těsto.
Předchozí 1 2