Medovník od Sebeny
Medovník se u nás celkem rychle zabydlel. Je sice trochu náročnější na svou přípravu, ale zcela jistě za to stojí. Nejlíp chutná trochu odleželý, proto ho po sestavení nechte pár hodin odpočívat na chladném místě.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 33 730 kJ / 8 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,82 g |
Tuky | 458,84 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 805,32 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2022 18:38
Eja57 (moderátorka): Díky za upřesnění a doplnění. Pomůže to dalším. Díky, díky, díky
19. 9. 2022 18:37
Eja57 (moderátorka): Vylila obsah do hrnce a chtěla ty 2 hodiny vařit. Bylo mi to divné. Beru, že ten kdo recept píše, vi proč ten úkon je. Až při "nehodě " jsem začala hledat jiný recept a tam bylo vysvětleno.
19. 9. 2022 18:34
mata3636: Nečekala jsem na odpověď. Jak jsem uvedla, na netu jsem si našla co tím bylo myšleno. Spíše to bylo povzdechnutí nad tím, že by se recepty měly uvádět přesně. Nejsem úplná lama, ale dát vařit celou, nenačatou plechovku jsem nikdy neslyšela.
19. 9. 2022 16:40
jitkahot: autorka už sem nechodí, doplnila jsem postup do receptu. Ty jsi vařila plechovku v hrnci bez vody
19. 9. 2022 16:36
jitkahot: chápem to tak, že ste nevedeli, ako uvariť salko? Veď ľahká pomoc - ak nechcem čakať, pokiaľ mi odpovie autor receptu, hľadám pomoc cez google. 15 sekúnd a vedeli by ste, ako na to. Či čo sa vám nepodarilo?
19. 9. 2022 16:09
Nedostatečná informace s kondenzovaným mlékem. Díky napálení hrnce jsem se začala pídit co tím autor myslel. Naprosto zbytečná škoda na surovině při dnešní drahotě!
28. 8. 2021 08:47
Děkuji za recept a hlavně za postup přípravy. Medovník se povedl.
14. 4. 2015 11:14
Moc moc prosím jak velký je medovník z této dávky?popř.jak velké udělat dva malé??asi jako dezertní talířky?Chtěla bych dělat známému ke čtyřicátinám a napadlo mě udělat 3 patra a tvar čtvercový tak jakou dávku udělat.Děkuji moc za odpověd
29. 12. 2014 20:32
sebena:Prosim, ja take bezorechovou verzi!
14. 12. 2014 21:01
Vypadá nádherně, také ho zítra vyzkouším.
17. 10. 2014 12:58
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat jestli z jedné dávky udělám dva medovníky na velký plytký talíř, nebo jenom jeden. Děkuji.
16. 9. 2013 10:51
skvělý recept moc jsme si pošmákli
17. 3. 2013 08:58
Medovník už je v ledničce, ještě vydržet den počkat, aby se uležel
Z dovolením jsem přidala 2 fotečky
Z dovolením jsem přidala 2 fotečky
20. 2. 2013 03:19
Ahoj chtěla bych radu naposledy jsem delaĺa medovnik podle trochu jineho receptu krem stejny ale placky se nepotirali a byl totalne tvrdy. i po 5 dnech . Jen ze jsem ho mela v lednici. Pak jsem ho nastvane vyndala ven ze ho vyhodim a zapomnela na nej. Druhy jen nevim proc sem do nej píchla a o pulku změkl, ikdyž to furt nebylo ono. Tak se chci poradit jak pak ty dva dny na uležení medovník skladujete at neudelam nejakou chybu. Přece jen mit ho dva dny venku v byte v teple je tam maslo. Díky za rady
19. 2. 2013 15:33
o víkendu jsem pekla a byl úžasný. jen jsem bojovala s posypáním stran. nemáte na to někdo nějaký fígl, prosím?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 16 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 4 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 4 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 5 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 6 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 6 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 6 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 7 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 8 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 9 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lahodný karamelový krém k plnění dortů, zákusků nebo cukroví zvládnou i úplní začátečníci. Máme ale variantu i pro pokročilé
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak připravit bezkonkurenční medovníkové kuličky? Jeden z nejoblíbenějších druhů cukroví zvládneme velmi snadno
Další recepty
Tématické fráze: recept na medovník recept na pravý medovník medovnik recept pravý medovník recept medovnik recept medovnik pravy medovnik výroba medovníku pečeme medovník krém na medovník nejlepší medovník medovník originál recept jak se dela medovnik medovník cena sirup na medovník medovník s kondenzovaným mlékem pravý medovník- recept vynikající medovnik nejlepší medovník recept medovník recepty
Suroviny: cukr krupice, máslo, med, mléko plnotučné, mouka hladká, vejce, kypřící prášek, rum, kakao, mléko kondenzované, máslo, ořechy vlašské, rum, voda, cukr krupice, ořechy vlašské
Medovník od Sebeny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8XM
58 názorů