Medovník od Sebeny
Medovník se u nás celkem rychle zabydlel. Je sice trochu náročnější na svou přípravu, ale zcela jistě za to stojí. Nejlíp chutná trochu odleželý, proto ho po sestavení nechte pár hodin odpočívat na chladném místě.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 33 730 kJ / 8 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,82 g |
Tuky | 458,84 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 805,32 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2011 00:16
Placky po upečení jsou opravdu tvrdé ale tím jak se potřou tím cukrovým sirupem a navrstvi krémem tak krásně změknou, přeji ať chutná tak jako nám
19. 1. 2011 18:17
Včera jsem se pustila do pečení a teď ho nechávám odležet, aby změkl, protože mi upečené placky přijdou poměrně dost tvrdé nevím jestli je to tak správně a doufám, že změkne a už se těším, až ochutnáme Jinak velmi podařený recept a výborný krém chválím a posílám bodík
12. 10. 2010 14:15
Mňam, dělala jsem a byl moc dobrý.Jen bych chtěla poradit co místo prdopeče, jedlou sodu? A kolik? Děkuji Lenka
24. 9. 2010 20:50
Zitra budu zkouset recept,uz ted se tesim,vypada nadherne,posilam bodika
18. 8. 2010 20:43
vypadá moc krásně!
18. 8. 2010 20:21
Vyzkoušela jsem, je výýýýborný!! : ) Byl to můj první pokus a odvážila jsem se jen díky tomu, že jsem už nějaký ten pátek chodím pro inspiraci a všimla jsem si, že tu je spousta kuchařek, od kterých se můžu, já nezkušená cácora, mnohé naučit!
27. 7. 2010 16:16
Katko : někdy taky přidávám trochu více mouky ale to záleži hodně na kvalitě mouky, doufám, že vám medovník bude chutnat tak jako nám. Budu ho muset zase upéct (5-6 kusů)
jinak všem děkuji za pochvaly
jinak všem děkuji za pochvaly
27. 7. 2010 16:00
Upekla jsem a opravdu perfektni. Testo - pridala jsem trochu vice mouky.
Testo jsem z peti dilu rozvalovala primo na pecicim papire.
Krem - trochu jsem se lekla kdyz se mi srazil, ale pak se dobre rozmixoval. Medovnik vypada presne jako na obrazku uz se tesim az zitra ochutnam.
Testo jsem z peti dilu rozvalovala primo na pecicim papire.
Krem - trochu jsem se lekla kdyz se mi srazil, ale pak se dobre rozmixoval. Medovnik vypada presne jako na obrazku uz se tesim az zitra ochutnam.
23. 7. 2010 17:39
Sebenko taková mladá a tak šikovnáDělala jsem medovník jednou podle jiného receptu, nedokážu si představit jich péct víc najednou.Když jsem potřela plát sirupem tak se mi pak krém špatně mazal na placku.Určitě vyzkouším tento recept a dávám bodík
19. 6. 2010 11:58
Ivon ,už jsem zkoušela dost receptů na medovník, ale Tvůj byl nejlepší, akorát jsem tram nedala kakao, dávám Ti bodík.
31. 5. 2010 09:49
16. 5. 2010 10:59
Včera jsem ho dělal....a dneska...:)....no nejlepší...!!!
18. 4. 2010 21:34
azeretka : jsem moc ráda že se povedly a měly takový úspěch
18. 4. 2010 17:55
pekla jsem a mooooc se povedlo druhý den jsem musela naučit péct tudle dobrotu i tchýni
14. 4. 2010 17:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 2 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 7 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 49 minutami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 56 minutami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 1 hodinou
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 1 hodinou
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 2 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Mini větrníčky s jahodami
Grinchch2010 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Časté chyby při potírání dortu: Několik vychytávek, jak mít krásně hladký krém
Lahodný karamelový krém k plnění dortů, zákusků nebo cukroví zvládnou i úplní začátečníci. Máme ale variantu i pro pokročilé
Další recepty
Tématické fráze: recept na medovník recept na pravý medovník medovnik recept pravý medovník recept medovnik recept medovnik pravy medovnik výroba medovníku pečeme medovník krém na medovník nejlepší medovník medovník originál recept jak se dela medovnik medovník cena sirup na medovník medovník s kondenzovaným mlékem pravý medovník- recept vynikající medovnik nejlepší medovník recept medovník recepty
Suroviny: cukr krupice, máslo, med, mléko plnotučné, mouka hladká, vejce, kypřící prášek, rum, kakao, mléko kondenzované, máslo, ořechy vlašské, rum, voda, cukr krupice, ořechy vlašské
Medovník od Sebeny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8XM
58 názorů