Medovník od Sebeny
Medovník se u nás celkem rychle zabydlel. Je sice trochu náročnější na svou přípravu, ale zcela jistě za to stojí. Nejlíp chutná trochu odleželý, proto ho po sestavení nechte pár hodin odpočívat na chladném místě.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 33 730 kJ / 8 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,82 g |
Tuky | 458,84 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 805,32 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2010 22:21
No, když přes ty Valachy, tož to já se taky hlásím.
5. 3. 2010 18:07
Ok. Tak to, abych už začala s výrobou
5. 3. 2010 18:00
Sebeno, ale taky přes Prahu, prosím
5. 3. 2010 17:55
Hanysek : vždycky se dlouho odhodlávám k výrobě medovníku a pak si vždy řeknu, že když už peču jeden tak to nemá cenu tak jich upeču vždycky víc tak to pak vypada jako ve velkovýrobě Až pojedu k našim do Slezska tak to vemu přes Valachy
5. 3. 2010 16:02
Tak to vypadá mooooc dobře.Když máš tu "velkovýrobnu",nebyla by i rozvážková služba na Moravu?
20. 2. 2010 16:20
Sebeno nádhera jasná 7. bodka nejsi náhodou velkovýrobna
Prosím si ta bezořechová verze...nemohla by jsi ji tu také zveřejnit? Předem děkuji
Prosím si ta bezořechová verze...nemohla by jsi ji tu také zveřejnit? Předem děkuji
20. 2. 2010 15:38
20. 2. 2010 14:31
Krásné,určitě někdy k příležitosti upeču.
20. 2. 2010 13:47
20. 2. 2010 12:50
Sebeno, tvoje medovníky vypadají úžasně!!2.
20. 2. 2010 12:10
Ivonko, moc děkuji za zveřejnění tvého receptu, žádala jsem tě o to ve fotoalbu, recept se mi moc líbí, ukládám a bodíkuju.
20. 2. 2010 11:39
Zrovna jsem ti poslala vzkazík s bezořechovou verzí
20. 2. 2010 11:35
Sebeno,děkuji,děkuji.Prosím tě a na tu bez ořechovou verzi je to jen prostě bez ořechů,nebo ještě něco přidáváš?
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 8 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 10 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 13 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 5 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 6 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 6 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 6 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 7 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 7 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak doma zkaramelizovat Salko? Oblíbené karamelové cukroví, řezy a další pochoutky budou díky němu neodolatelné
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Med je výborné sladidlo a lze ho využít v mnohých moučnících i jiných pokrmech
Další recepty
Tématické fráze: recept na medovník recept na pravý medovník medovnik recept pravý medovník recept medovnik recept medovnik pravy medovnik výroba medovníku pečeme medovník krém na medovník nejlepší medovník medovník originál recept jak se dela medovnik medovník cena sirup na medovník medovník s kondenzovaným mlékem pravý medovník- recept vynikající medovnik nejlepší medovník recept medovník recepty
Suroviny: cukr krupice, máslo, med, mléko plnotučné, mouka hladká, vejce, kypřící prášek, rum, kakao, mléko kondenzované, máslo, ořechy vlašské, rum, voda, cukr krupice, ořechy vlašské
Medovník od Sebeny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8XM
58 názorů