Třepací dort
Máme pro vás inspiraci na opravdu jednoduchý a výborný dort. Základem je nadýchaný korpus z bílků, který potřeme "protřepaným" šlehačkovým krémem s kompotovaným ovocem. Dáme vychladit a máme hotovo.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 4 001 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,47 g |
Tuky | 0,87 g |
Vláknina | 2,29 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 217,52 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 10. 2019 07:09
Korpus nepeču, dělám z dlouhých piškotů, někdy ke kompotům přidám i drobné mražené ovoce a zásadně k pudinkům jen smetanu na vaření. Když mám doma, tak na pokapané piškoty šťávou z kompotu ještě poskládám půlené banány, pak směs z pudinků a navrch dávám šlehačku. Není pak tak tučný a ani přeslazený
20. 1. 2014 17:55
Výborný
30. 9. 2013 12:10
Já místo korpusu vysypu formu piškoty je to rychlejší a výsledek je skvělý ;)
1. 6. 2013 21:19
také jsem ho vyzkoušela, ale mohu říci, že je moc mastný díky těm šlehačkám. Asi bych jednu nahradila 12% smetanou. ALe jinak super
1. 5. 2013 15:35
Prosím vás, dort je třeba zkonzumovat co nejdříve od doby co jste ho udělali, pak má tendenci jaksi mokvat a kysnout
26. 6. 2012 20:47
To tam tedy nasypu ten pudink primo z toho pytliku aniz bych s nim neco delala ?? A chci se jeste zeptat na tu slehacku na vrch jak delate ja delala kolikrat a nikdy mi poradne nedrzela, dekuji
23. 4. 2012 16:06
Je to vážně super recet. Všem to moc chutnalo.
16. 1. 2012 22:11
vypadá skvěle!!! klobouk dolů,ale to se ještě musí speciálně šlehačkou nazdobit ne?
17. 9. 2011 19:07
Martina: Jj, určitě je lepší, když to alespoň půl dne až den chladne... Je to pak lepší
17. 9. 2011 11:53
Mám dotaz, je lepší ho udělat den předem?
9. 6. 2011 07:21
Výborný krém.. Svěží, lehký a hlavně rychlý a jednoduchý... Mňam Dělávám i čoko verzi.
17. 5. 2011 15:08
Tak jsem ho právě udělala mňam , jen se po něm zaprášilo
4. 5. 2011 15:45
Dort je naprosto famózní
Místo korpusu používám dětské piškoty pokapané instantní kávou - taky vynikající a hlavně rychlé
Místo korpusu používám dětské piškoty pokapané instantní kávou - taky vynikající a hlavně rychlé
18. 3. 2011 14:32
je opravdu výborný a rychlý....Jen moc krému zbylo..zkusím dát bebe sušenky...
17. 5. 2010 11:14
Raadkka, máš nádherný dort .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zdravý jetelový sirup
Přidáno před 2 hodinami
Piškotová roláda s pomocí varného mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Hrnkové knedlíky z kefíru a máslových krutonů
Přidáno před 6 hodinami
Guláš na jedničku
Přidáno před 10 hodinami
Pudinkové dortíčky
Přidáno 25. 5. 2024 19:13
Zeleninová polévka s červenou čočkou a lahůdkovým droždím
Přidáno 25. 5. 2024 09:41
Právě bylo uvařeno:
Jahodový džus
Zuzka123 uvařila před 1 hodinou
Zdravý jetelový sirup
agatha_001 uvařila před 1 hodinou
Masarykovo cukroví - pravé
Corilon uvařila před 2 hodinami
Červené kuřecí curry kostky
Dede. uvařila před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
bonaher uvařila před 2 hodinami
Shakshouka s cizrnou
Corilon uvařila před 2 hodinami
Křehké polštářky z listového těsta
Hannah64 uvařila před 3 hodinami
Náplň do tortilly s kuřecím masem
LukynB uvařila před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Evinka77 uvařila před 4 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: dort třepaný dort třepaný dort podle hrušky třesací dort třepaná buchta třepací buchta mandarinkový třepací dort třepací koláč třepaná buchta recept rychlá třepaná buchta video recept třepací krém třepaný koláč dort hrk hrk třesací buchta třepaný dort s mandarinkou hrk hrk dort třepaný dort recept třepací dort bez pečení třepaný krém recept na třepaný dort
Suroviny: bílek, cukr, mouka polohrubá, smetana ke šlehání, kompot mandarinkový, pudink vanilkový
Třepací dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2k4
21 názorů