Pstruh ala Tandoori Masala
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tandoori Masala mírně ostrá indická směs pro rožnění kuřat, ryb, králíka, jehněčího masa a také na pečená masa. Směs dodává pokrmům typickou chuť indické kuchyně. Výborné především pro úpravu rybích pokrmů.
Složení: sůl, koriandr, pískavice, skořice kmín, pepř, cibule, zázvor, hřebíček, česnek, bobkový list, muškátový ořech, celer.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2010 17:07
Děkuju, zkusím to zkouknout, třeba se zadaří. Hezký večer.
27. 9. 2010 17:01
Spagi díky za spolupráci a odpověď na dotaz ohledně koření
27. 9. 2010 16:46
Piko (neregistrovaný/á) - já ho kupuju na všech trzích, jaký jsou u nás, každý kořenář by to měl mít. Jinak se mrkni i přes net, nebo pokud máš prodej koření blízko
27. 9. 2010 16:43
Chtěla bych poprosit o informaci kde se dá toto koření sehnat, již ně+kolikrát jsem se po něm koukala, ale neobjevila jsem nic. Děkuji.
27. 9. 2010 15:27
Tandoori Masala miluju,dávám ho na kuřecí řízky,ale ten pstruh nemá chybu bodík letí...
27. 9. 2010 15:25
+1
27. 9. 2010 15:02
Bubu se muset začít poohlížet po nějakém kořeníuž jsem si k naší klasice přidala gyrostak budu pokračovat+
27. 9. 2010 14:26
Hani, to si jistě pochutnáš, když si to ulovíš ty, nebo manžel páne jo, taky bych si dala. Dávám 7.bod
27. 9. 2010 13:50
Dneska mi děláš chutě
27. 9. 2010 13:14
Samé dobrůtky z rybiček, mňam!!
27. 9. 2010 12:46
ježkovy voka na punčoše mňáám
27. 9. 2010 12:33
Haničko pstruh+ono koření
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 8 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Další recepty
Tématické fráze: pstruh kuchynská úprava pstruh recepty kuchyňská úprava pstruha tandoori masala rybí masala koreni na pstruha kuřecí pika masala uprava pstruha ryba tandoori koření tandoori pstruh úprava pstruh kuchynská úprava peceny kuchynska upra pstruha kuchynska upra pstruha masala ryba tandoori masala ryba jak rožnit pstruha maso upravené s kořením masala kuchyňská úprava pstruha lososovitého ryba na tandoori
Suroviny: pstruh, sůl, mouka hladká, koření tandoori masalo, olej
Pstruh ala Tandoori Masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5p5
12 názorů