jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  43 000  receptů

Pstruh pečený v troubě

Pstruh pečený v troubě
nahoru
Pstruh pečený v troubě Pstruh pečený v troubě Pstruh pečený v troubě Pstruh pečený v troubě Pstruh pečený v troubě Pstruh pečený v troubě Pstruh pečený v troubě Pstruh pečený v troubě Pstruh pečený v troubě Pstruh pečený v troubě
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook

Kategorie receptu Kategorie receptu:

Ryby

Suroviny:

Pstruh
20 g másla
2 cibule
sůl
kmín
hladká mouka

Postup přípravy receptu

Pstruha omyjeme, vykucháme, dobře osolíme a okmínujeme i uvnitř, a povrch obalíme v mouce. Cibuli pokrájíme na kolečka, část vložíme dovnitř a zbytkem obložíme rybu. V pekáči rozehřejeme máslo, můžeme přidat i lžíci oleje, aby se máslo nepřepalovalo. Vložíme do pekáče, poklademe tenkými plátky másla a nepřikryté pečeme asi půl hodiny, až povrch zezlátne.

Poznámka

Tenhle obr pstruh - vážil 890 g !

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
5 41 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Pstruh pečený v troubě"

autor: Jan Binka (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.12.2015 17:29:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska sem kutil dva a musím říci že se na jazyky rozapadly,a chut vyníkajicíí.smajliksmajlik

autor: kutil25
vloženo: 22.11.2015 16:32:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Barbora:skuste pstruhy nagrilu.posolím dovnitř dám kolečka cibule a plátek anglické slaniny.slaninu dám ještě asi 2 plátky přez pstruhy.pstruhy dávám do dolopatek na ryby.topit opatrně. je to dobrota.smajlik

autor: Barbora (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.11.2015 15:18:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem zkoušela, taky se mi neudělala krusta:(, i když jsem pekla na horkovzdušku. Jinak doporučuji rybu osolit velmi velmi (!) mnoho, protože já jsem to nasolila (taky jsem si myslela velmi mnoho), ale nějak to bylo málo slané smajlik No nevadí, jinak dobrá rybička.. smajlik (jsem kuchař amatér, a dělala jsem 3 pstruhy najednou, takže sada - a taky to byli pěkní obři)

autor: Radka (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.11.2015 15:27:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lýdie:
Mně také nesmajlik, nic si z toho nedělejte, ryby už hotové, takže jsem na konec zapnula na plné pecky gril seshora, bez toho ani ťuk. Zádná krusta, másla dost, i na rybě, jedině horkovzduch, a stejně krusta bez grilu by nebyla. Nevím proč ji všichni mají. smajlik

autor: kutil25
vloženo: 18.10.2015 19:15:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dobrý recept ale já dávám ještě dovnitř pstruha kousek anglické slaniny.

autor: salve
vloženo: 13.10.2015 10:15:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dávám bod, dělám stejně jen místo cibule dávám dovnitř snítku petržele a plátek citronu. S cibulí určitě vyzkouším.smajlik

vloženo: 29.09.2015 20:34:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Naše dnešní večeře, pstruh dopadl výborně smajlik díky za recept!

autor: Lýdie (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.07.2015 14:40:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Po půl hodině pečení, kdy se pstruh už rozpadal se mi nevytvořila žádná krusta smajlik Mouka na povrchu byla bílá a to jsem měla zapnutý i horní ohřev, takže za mě zklamání. Možná kdybych smažila na pánvi tak se krusta udělá. Nevím, kde byla chyba...smajlik

autor: František (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.05.2015 13:22:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výborný recept, podle slavné pstruhové Vackovy líhně v Nedošíně u Loitomyšle je nejlepší pstruh 250 gramový.A je to tak !smajlik

vloženo: 08.03.2015 13:58:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

katka:180°C - horkovzduch.Jestli nemáš, tak já bych pekl na 190°C. a hlídal bych,je to fofrsmajlik

autor: katka (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.03.2015 12:50:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

prosim, na kolik stupnu pecete?

autor: Věrka (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.11.2014 14:15:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes poprvé vyzkoušen doma pstruh podle tohoto receptu a byl výborný smajlik doporučujeme smajlik
smajlik

autor: Hella
vloženo: 08.11.2014 15:13:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eva: Nepodlévám, peču jen tak, jak je v receptu uvedeno.

autor: Eva (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.11.2014 11:48:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Podléváte ještě vodou nebo jen "smažíte v troubě ?

autor: Lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.09.2014 15:17:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes úžasný oběd,dala jsem víc cibule podle Jurry a nemělo to chybu. Díky za recept.smajliksmajlik

autor: Zuzka (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.08.2014 10:20:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska vyzkouším smajliksmajliksmajlik

autor: Jarka (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.08.2014 21:09:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Budu dělat zítra a už se moc těším.

autor: Prima Mama
vloženo: 31.07.2014 18:22:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jdu na tosmajlik

autor: jajiti
vloženo: 15.06.2014 14:24:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

přidala jsem bod, místo kmínu jsem ale dala tymián, díky za receptsmajlik

autor: ron (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.03.2014 12:42:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Luxusni zalezitost,pokapanej citronem nema chybu.Dik"

autor: Magda (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.02.2014 11:31:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vyborný repcept dneska vyzkoušené. Pochutnali jsme si všichnismajlik

autor: Fisk (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.02.2014 13:49:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Na "české" poměry macek, ale to je duhák. Takový se dají vychovat i 10kg potvory. V Dánsku v potoce jsme běžně takové duháčky chytali 1-3kg. Po této zkušenosti nechápu proč jsou tu lidi zvyklí zabíjet a jíst takové nedochůdčata...

Jinak recept super smajlik

autor: Kateřina (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.01.2014 13:31:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Naprosto výborné smajlik vyzkoušeli jsme tuto neděli s přítelem a naprosto jsme si pochutnali smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: hanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.01.2014 08:19:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pstruh výborný a ta cibule pohádka dík smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: madrid1 (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.01.2014 19:34:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Super papaniiiiismajlik

autor: hella: (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.06.2013 16:01:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak jo deme to skusitsmajlik

autor: Ondřej (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.06.2013 10:47:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jdeme péct. Doufám že nám bude ten náš "pstruh" chutnat. :D

autor: maja (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.04.2013 18:04:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vyborny,dietni proste namkasmajliksmajlik

autor: D.Hanulka
vloženo: 04.04.2013 19:37:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborné, rychlé a skoro bez práce, chuť skvělá, pstroužek je nevysušený, přidala jsem snítku rozmarýnu!!

autor: Pavel (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.02.2013 14:09:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A když se ještě podaří koupit čerstvý z makra v akci za 109kč...pak je to teprve pošušňáníčko... smajlik Jen, příště dám ještě o malinko víc cibule... Je to fakt mazec... smajlik Doporučuju...

autor: Roman (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.02.2013 22:30:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik vynikající recept, doporučuji vyzkoušet. Já do rybky přidal větvičku Libečku a paráda....

vloženo: 08.02.2013 10:01:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nezapomenout citron,jinak výborné.

autor: pavol (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.11.2012 11:15:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dakujem za super recept moj ma 2200g

autor: DEVILLL (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.09.2012 14:23:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak teď to jdu zkusit.......smajlik

autor: zuzkaholice (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.07.2012 11:15:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

děkuji za inspiraci,doufám že se mi to povede jako vám všemsmajlik

autor: Al (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.07.2012 20:16:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hella: Ryba byla moc dobra, dekujeme smajlik

autor: Al: (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.07.2012 18:11:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hella: dekuji smajlik

autor: Hella
vloženo: 30.07.2012 17:57:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Al: Pečeme asi půl hodiny při 180 °C na horkovzduch.

autor: Al (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.07.2012 17:35:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Na jak dlouho a pri jake teplote?

autor: Jurra (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.06.2012 12:32:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělal jsem minulý týden přesně podle receptu a dokonalost...pstruh mnohem lepší jak z el. grilu :) Nebojte se cibule, je tam vynikající. Dal sem jí víc pod rybky, aby se nepřipekly. Do trouby sem dal o cca 10 minut dřív brambory a všechno to bylo hotové ve stejnou dobu...prostě idylka :) Dneska do toho jdu zas.smajlik

autor: DoDo (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.05.2012 19:06:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dekuji za recept je to luksusni žranice smajliksmajlik

autor: catherina
vloženo: 16.10.2011 13:31:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vyzkousela jsem a pstruh je opravdu vyborny. Jen tu cibuli bych tam nedavala smajlik

vloženo: 20.09.2011 20:13:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem si udělala k večeři pstruha podle tohoto receptíku,je to moc velká mňaminkasmajliksmajliksmajlikpřidávám fotosmajlika doporučujismajliksmajlik

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.07.2011 14:35:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to vynikající, moc díky za recept smajlik

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.07.2011 13:33:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak sem koupila pstruhy a našla sem tento recept, už je to v troubě a doufám, že se to povede, jak má smajlik díky smajlik

autor: zuzkade
vloženo: 04.11.2010 13:17:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak dneska jsem ho udělala úplně přesně podle Tebe;)jsem na to zvědavá,ale určitě bude luxusní jako vždyckysmajliksmajlik

vloženo: 09.10.2010 20:13:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Helli, pstruzi neměli chybu smajliksmajlik. Byli opravdu skvělí a masíčko se jenom rozpadalo smajlik. Dovolila jsem si přidat pár foteček smajlik.

autor: zuzkade
vloženo: 06.08.2010 23:22:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super vážně se povedl:)Posypaný gril.kořením a obalený v hl.mouce...fakt bmbaa...k tomu jsem udělala opečené brambory na česneku a zeleninový salát malinko ostřejší...a olizovali jsme se ještě dlouho po tom..smajliksmajlik

autor: Hella
vloženo: 23.07.2010 18:27:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsem ráda že chutnalo a díky za fotky. Vždycky mám radost, když mi k receptu někdo fotku přidá a vidím, že se dílo zdařilo!

vloženo: 23.07.2010 17:59:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Heli tak jsem vylovila toho pstruha z mrazáku a upekla,moc jsem si pošmákla!smajliksmajlikPosílám fotečky,ale nemám je tak hezké jako ty!smajlikTak je kdyžtak smaž.smajlik

autor: Dana61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.07.2010 09:43:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hello, krásná práce - při zhlédnutí žaludek řve hlady, chuťové pohárky blázní a oči se nemůžou vynadívat a to ryby moc nemusímsmajliksmajlik

autor: plotna
vloženo: 23.07.2010 06:53:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skvělá příprava a krásný výsledek.Co dodat.smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Jikotka
vloženo: 22.07.2010 23:31:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ten tedy nemá chybu...mňam...smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Hanule
vloženo: 22.07.2010 22:28:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

miluju rybky z trouby, posílám další bod smajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 22.07.2010 22:25:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

moc lákavé, ryby mám ráda...a tahle vypadá k nakousnutí smajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 22.07.2010 21:05:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pstroužek je skvělá rybka a tahle úprava mu nemůže než prospět...smajlik

autor: maris
vloženo: 22.07.2010 20:53:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hello, to je parádní kousek a úprava je nejlepší - vynikne jeho jemná chuť. No to bych si dalasmajliksmajlik+

vloženo: 22.07.2010 20:49:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jůůůůůůůůůva ten je krásnej!smajliksmajlik Jednoho mám vc mrazáku zítra jdu na něj!smajliksmajlik Způsobila si mi na něj chut!smajliksmajliksmajlik Krásná fotečka!Bodík pro tebe!!!smajliksmajliksmajlik

vloženo: 22.07.2010 20:48:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hellismajlikjá kromě kapra,štikozubce a filet rybu připravit neumímsmajlikvypadá nádherně+1smajliksmajliksmajlik

autor: Hella
vloženo: 22.07.2010 20:38:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Toho pstruha dostal můj muž od kamaráda. Ten si na chalupě udělal vlastní rybník, z něj přepad do potůčku a v něm je pěstuje. Krmí je, pečuje o ně, prostě jsou to jeho láska! Tak velkého pstruha jsem ještě nikdy neviděla, běžně má kus kolem 300 g. A ten tedy byl mňam ... vynikající!

vloženo: 22.07.2010 20:36:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ó Helo, krásná rybička!!smajliksmajlik

autor: yanull
vloženo: 22.07.2010 20:30:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já jsem sem dnes večer snad už neměla ani chodit, co nevidět začnu slintat jako bernardýn smajliksmajliksmajliksmajlik 4. bodík

autor: Bibinka
vloženo: 22.07.2010 20:18:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hello, přesně tak ho někdy taky dělávám, pstruh je výborná ryba, ta tvoje je chycená, nebo koupenásmajlikje totiž pěknásmajlikDávám ti 3.bodsmajlik

autor: rebeka
vloženo: 22.07.2010 20:06:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dala bych sismajlikta fotka je inspirujícísmajliksmajlik

vloženo: 22.07.2010 19:57:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to jsem měla minulý týden a je to super.smajlik+1smajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

jak pripravit pstruha v troubě pstruh recepty pečený v troube recepty na pstruha na másle v troubě pečený pstruh recept pečení pstruzi pečený pstruh pstruh na másle v troubě recept na peceneho pstruha pečený pstruh v troubě pstruh pečený v troubě pečený pstruh na másle v troube jak dlouho péct pstruha pečený pstruh na másle příprava pstruha k pečení pstruh v troubě recepty na pstruha recept na pstruha v troubě pečeme pstruha pstruh pečený jak připravit pstruha pstruh recept recept na pstruha na másle v troubě jak udělat pstruha recepty pstruh pečený v troubě pstruh pečený na másle pstruh recepty pečený v troubě s brambory recept na přípravu pstruha recept na pstruha recept pečeny pstruh jak dlouho se pece pstruh recept pstruh recepty pstruh v troube recepty pstruh pečený pstruh recepty peceni pstruha příprava pstruha recepty na pstruha v troubě recept pstruh na masle v troube jak upect pstruha pstruh recepty recept pstruh v troubě pečený pstruh v troubě - recepty



Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+ | přihlášení přes Facebook
Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz