Osso buco z mladého býčka s kořenovou zeleninou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 071 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,59 g |
Tuky | 1,14 g |
Vláknina | 19,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 28,89 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2011 14:56
28. 5. 2011 15:28
28. 5. 2011 11:02
Díky za komentíky všem...
28. 5. 2011 10:40
28. 5. 2011 09:44
27. 5. 2011 20:56
27. 5. 2011 20:52
Připadala jsem si dnes, jakoby mi uvařila moje babička...
27. 5. 2011 20:52
Úplně si dokážu představit tu velice jemnou chuť masa rozpadajícího se pouhým dotykem.
27. 5. 2011 20:39
27. 5. 2011 20:09
27. 5. 2011 19:53
a když je tam ten květák..tak asi bílé je dobrá volba
27. 5. 2011 19:48
Rebi, přemýšlela jsem nad tím červeným, ale protože jsem tam víno dala jen tak trochu pro aroma a chtěla jsem následně přidat i květák, zvolila jsem bílé. Kdyby to bylo jen s kořenovou zeleninou, tak souhlasím, červené se s hovězím snoubí líp. Dneska jsem usilovala zachování jemné a čisté chuti masa a zeleniny, proto třeba i to máslo jako jediný tuk..
27. 5. 2011 19:38
27. 5. 2011 19:37
27. 5. 2011 19:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 12 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 23 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 1 hodinou
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 1 hodinou
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 2 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 4 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 4 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 4 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 5 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: osobuko recept osobuko hovězí osobuko osobucco oso buco oso buko osobuco recepty hovězí osobuko recept oso buco recept telecí osobuko osobuko recepty recept na osobuko telecí osobuko recept osobuko telecí oso bucco osobuco osso buko osobucco recept osso bucco recept osobuco recept
Suroviny: osso buco mladého býčka, cibule, česnek, vývar hovězí, máslo, víno bílé, mrkev, petrželka kořenová, celer, květák, bobkový list, koření nové koření, mouka hladká, pepř, sůl, libeček, petrželka, jíška
Osso buco z mladého býčka s kořenovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwZK
16 názorů