Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Umučená panenka

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

15. 12. 2011 14:50

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 148 kJ / 513 kcal
Bílkoviny26,61 g
Tuky30,99 g
Vláknina10,99 g
Cholesterol 107 mg
Sodík 2,02 g
Sůl5,00 g
Sacharidy29,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Pošli recept paní Nikola Nosková

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jenny

15. 12. 2011 21:49

:yes:mňááááám....:yes:

misza misza

15. 12. 2011 21:30

:-*:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 12. 2011 21:03

Bahula: ale ne, u nás to tak nebereme;-). V neděli si klidně dáme brambory s cibulkou a kyšku:-D

Bahula Bahula

15. 12. 2011 21:02

Jana Remkova: Vy jste měli svátek:-? Taková dobrota ve všední den:-D:yes::yes::yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 12. 2011 20:49

Pejli: no, ty opico nenaž...:-D

rebeka rebeka

15. 12. 2011 20:27

Pejli::-D:-D:-D přiznání je polehčující okolnost:-! odpuštěno;-):-D:-D:-D:-D:yes:

mysulka mysulka

15. 12. 2011 20:15

:-p:yes: mňam:-K

Pejli Pejli

15. 12. 2011 20:05

Sedm plátků anglické nebylo, protože Pejli jeden ukradla :-D:-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

15. 12. 2011 19:53

Moc pěkný receptík;-)+1:yes:

rebeka rebeka

15. 12. 2011 18:15

krásné foto krásného papáníčka:-K:-p;-):yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

15. 12. 2011 17:36

Jani, kdybys nebydlela tak daleko, tak jsem u Tebe natotata:-)) Krásná fotka i recept, který zaslouží bodíka:yes:...+1

Ivana Ch

15. 12. 2011 16:45

:-p:-)):yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 12. 2011 16:24

Petra Ku.: no, jsem na tom stejně, ale mám domácí kýtu, tak zatím jakož takož;-). Musí se hlavně nakrojit přes vlákno, ne po vlákně a v obchodech je právě často po vlákně, aby byly řízky delší. Na panence nic nepokazíš. Můžeš si nakrájet medajlonky, okořenit si je čím máte rádi a jen z každé strany tak 2-3 minutky a máš jistotu, že budou měkké;-)

Petra Ku. Petra Ku.

15. 12. 2011 16:20

Jana Remkova: Jani, já se spíš bojím, abych to maso nepokazila. O kýtě mi ani nemluv, v poslední době jsem natrefila na samý tvrďáky, bez tlakáče to nešlo dopíct doměkka.

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 12. 2011 16:10

Petra Ku.: Není třeba se bát. Panenka je opravdu měkká. Já se bojím kýty. Někdy je fajn, někdy je tvrdá a přitom je to prý super maso:-S

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová panenka nejlepší recepty recept panenka panenka recept recepty panenka recept na panenku panenka ve folii panenka recepty recepty na panenku recepty z panenky jak upravit panenku panenka něj recepty recept z panenky receptyzpanenky nej recept na panenku jak upravit vepřovou panenku veprova panenka ve folie umučená vepřová panenka jak upravit panenku? panenka cesnek bazalka nejlepší recepty z vepřové panenky

Suroviny: panenka vepřová, pepř, sůl, česnek, sýr niva, cibulka jarní, slanina anglická, paprika čerstvá červená, sušená bazalka, rajče, cibule

TopRecepty.cz

Umučená panenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kO4K