Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná plněná vepřovou panenkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 12. 2008 12:04

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 326 kJ / 1 990 kcal
Bílkoviny160,00 g
Tuky150,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vepřová panenka uvnitř zůstane krásně šťavnatá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 12. 2009 19:12

Jojo, taky mám ještě ze zabíječky v mrazáku a jednu jsem už upekla, byla mňamózní:-p:yes:

Merylas Merylas

30. 12. 2008 21:23

Taky se mi líbí oba recepty :yes: V tom listovém jsem nic podobného ještě nedělala.

spagetka spagetka

30. 12. 2008 21:21

To vypadá zajímavě i s tím listovým těstem. Vyzkouším :yes:

Hella Hella

30. 12. 2008 20:37

Panenku na pánvi opeču ze všech stran. Na listové těsto se rozetře asi 1,5 až 2 cm silná vrstva té ochucené sekané. Hotové to nejdříve prudce zapečeme a pak pečeme zvolna - stejně jako listové těsto. Vrstva sekané není tak silná, aby se nepropekla a ta horká panenka to ohřívá i zevnitř a navíc ještě "dojde"

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 12. 2008 20:29

No, Helo, totéž, co Zuzko by mne taky zajímalo, to těsto je rychleji, ne? Sekaná tu hoďku a půl potřebuje.

Zuzka

30. 12. 2008 18:11

Hello, listové těsto je celkem rychle upečené, stihne se propéct i sekaná s panenkou, aniž bych spálila těsto? Moc mě to zaujalo, děkuji za odpověď.

Merylas Merylas

30. 12. 2008 14:25

Vypadá to hezky :yes: Dělávám jen z hrubě mletého vepřového masa, doprostřed panenku, ale třeba ani nemusí být a celé to zabalím do bránice. U nás se tomu říká Svíčka. Ale z mixu podle receptu a s bylinkami to bude :-p:yes:

Svetlana Svetlana

30. 12. 2008 13:13

...to vypadá zajímavě...určitě to stojí za vyzkoušení...dík za tip...:yes:

Hella Hella

30. 12. 2008 13:06

Dělala jsem stejně, ale pekla jsem jí ještě v listovém těstě. Na těsto namazala sekanou, na to panenku. Vynikající na studenou silvestrovskou mísu. Dávám 1.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zabijačková sekana pečeme sekanou vepřová panenka recepty domácí sekana v branicí sekaná recepty sekaná vepřová panenka v listovém těstě sekana svicka pikantni sekana mlete maso v listovem teste mleté maso plněné panenkou sekaná v listovém těstě recept na plnenou sekanou mleté maso s panenkou rolada veprova s panenkou recepty vepřová svíčka mlete maso plnene veprovou panenkou sekaná v bránicí sekaná z mletého masa s panenkou sekaná z mletého masa recept

Suroviny: maso mleté, vejce, koření, bylinky, panenka vepřová

TopRecepty.cz

Sekaná plněná vepřovou panenkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wlV