Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pražená cizrna

Pokud pečenou cizrnu nepoužijeme do polévky, nebo jako přílohu, můžeme jí vyzkoušet konzumovat jen tak. Má velmi příjemnou sladko-oříškovou chuť. A třeba na večerní sešlost, oslavu, nebo k televizi je to moc dobré a zdravé mlsání.

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

1. 2. 2013 14:52

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

1. 2. 2013 15:32

:-p:yes: mňam, takovéhle dobrůtky mám moc ráda:-K

Danca Danca

1. 2. 2013 15:19

Takové chroupáníčko já moc rád:-!:-D:-p:-p Přidala bych ještě špetičku pálivého...:-p:-p:yes:

nofrona

1. 2. 2013 15:01

To by mi chutnalo:-p:-p

Frantiska Frantiska

1. 2. 2013 14:54

mela jsem moznost jednou ochutnat a podle mne jde o velmi zajimave jidlo :)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: cizrna recepty cizrna recept cizrna na sladko cizrna v receptech opražená cizrna jak se vaří cizrna cizrna jak dlouho se vaří cizrna recepty z cizrny recept na cizrnu top recepty cizrna cizrna k televizi cizrna recepty na sladko cizrna top recepty recept cizrna cizrna oprazena recepty na cizrnu cizrna s kořením cizrna upražená recept z cizrny

Suroviny: cizrna, olej olivový, sůl, římský kmín mletý

TopRecepty.cz

Pražená cizrna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2JqK