Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 16 477 kJ / 3 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,18 g |
Tuky | 120,00 g |
Vláknina | 30,28 g |
Cholesterol | 884 mg |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 461,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2013 20:53
9. 4. 2013 19:23
9. 4. 2013 18:41
9. 4. 2013 16:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 8 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 12 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 12 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 22 minutami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 50 minutami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 3 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 4 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 5 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 5 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Tématické fráze: italské klobásy recept na italské cannelloni recepty na italské canneloni italské canneloni italské klobásy recept italské canneloni recepty italské canellon recepty na italské klobásy canelloni nebo velké trubky/paccheroni/
Suroviny: sýr uzená mozzarella, sýr ricotta, těstoviny, protlak rajčatový, klobása, petrželka zelená, vejce, česnek, cibule, víno bílé, parmazán, olej olivový, sůl, pepř
Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKQ4
4 názory