Tykev zapečená s brynzou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,04 g |
Tuky | 103,55 g |
Vláknina | 22,16 g |
Cholesterol | 959 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 174,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept som našla na http://tanikinerecepty.webnode.sk/ a upravila som si ho podľa seba.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 8. 2013 17:16
moc pěkné Terezko, vyzkouším s cuketou
20. 8. 2013 15:12
To by mi moc chutnalo Terezko
20. 8. 2013 09:13
rebeka: Naďka, môže byť aj cuketa, ale nie veľmi prerastená, pretože tá by mala príliš veľa vody. Tak do tých 30 cm. Ja som bola sama prekvapená, aká je to výborná kombinácia s bryndzou.
20. 8. 2013 08:42
I mně se recept líbí+5
19. 8. 2013 23:57
1974andrea: no což o to, i mně se rcp líbí, jenom tu tykev tady prostě neseženu co cuketa, Terezko bude to hodně jiné
19. 8. 2013 21:30
S tou bryndzou to bude mít říz, mně se to líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 41 minutami
Mňamka
Přidáno před 1 hodinou
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 1 hodinou
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo (bez mouky)
projach uvařila před 17 minutami
Kapustové závitky s masem a sýrem
Anairam uvařila před 30 minutami
Zapečené špagety se sýrem
PikiMilous uvařil před 38 minutami
Smetanovo-malinový pohár
Lennulinka uvařila před 2 hodinami
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 9 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 9 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 9 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 10 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
Další recepty
Tématické fráze: cuketa s brynzou cuketa s bryndzou zapečená cuketa s bryndzou cuketa z s brynzou dyne s bryndzou zapečená cuketa s brynzou zelenina s brynzou zelenina s bryndzou brokolice s brynzou zapecena brokolice s brinzou zapecena tykev zapečená dýně s bryndzou cuketa zapečená s brynzou zapečena tykev s bramborem s paprikou zapečené cukety s brynzou paprky s brinzou zapečené paprky s brinzou dyne zapeceny s bryndzou tykev acorn zapecena s ricotou bryndzou letni zelinina s brynzou
Suroviny: dýně, brambory, kmín drcený, sůl, brynza, paprika sušená sladká, smetana sladká, vejce, pažitka
Tykev zapečená s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MXw
6 názorů